Váltsuk le Orbán Viktort!

Quoted post


Vendég

#5 Re:

2012-03-13 11:18

#2: -

Ez nem az Ő bűnük, hanem a szociké...

Válaszok

6
Vendég

#27 Re: Re:

2012-08-17 15:42:19

#5: - Re:  

 A szociké - is, de nem csak az övéké. Birkaország, birkanép.  Nekem van kettő, még csak bárányok, de több ész szorult beléjük, mint némelyik embertársunkba.  Ha egy kicsit is gondolkodtak volna a zemberek, elmennek szavazni, nem otthon mondják, hogy mindegy. Ez az egyik. A másik, hogy a szocik 8 éve alatt ilyen gazember ellenzék még nem volt Magyarországon, mint amilyen a FIDESS volt, no meg a belőlük kivált JOBBIK, ami rosszabb bárminél. Annyi mocskot hordtak össze igazságalanul a baloldalra és főleg Gyurcsányra, hogy még aki tudta, hogy nem igaz, az is elhitte és vagy nem ment el szavazni, vagy egy szavazás erejéig átállt a FIDESS-hez. Ma ők rínak a legjobban. 

Egy biztos, ha nem teszünk valamit, marad ez az antidemokratikus társaság, mert a választási törvényeket is átírták  úgy, hogy lecserélhetetlenek legyenek a "DEMORÁCIA JEGYÉBEN". Csak reménykedni tudok, hogy felébred a nép, amíg nem késő.

Orbán Viktor fél. A belső katonasága, a terrorelhárítási csoport lezárta a teljes utcát 2 hónapra, ahol családjával lakik. Ez az ember nagyon fél, hasonlóan a világon élt és élő diktátorokhoz. Ne féljen, távozzon békével, akkor nem lesz semmi baj.