Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia Filiszteusnak

#8711 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-03-11 14:04

#8708: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

Megnéztem a képeket, női szemmel is csinos. Nekem kicsit túl magas, de ez nem az én gondom. Némelyik képen gyönyörű, de minden képen az látom, amit tenisz közben is: olyan rideg, hogy a levegő megfagy körülötte. Lehet, hogy tévedek, ezt nézem ki belőle. Egyszer olvastam valahol, hogy senkihez nem alacsonyodik le, senkivel nem barátkozik, ill. szóba sem áll. Ez az embertípus számomra borzalmas. No, meg elolvastam a kép alatt a kommenteket is. Jellemző a "kultúrált"magyar férfiakra. Szörnyű.

Válaszok

filiszteus

#8715 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-03-11 14:16:30

#8711: Lukrécia Filiszteusnak - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

"senkihez nem alacsonyodik le," Szegényt meg lehet érteni azért. A legtöbb emberhez le kellene hajolnia, ami fárasztó lehet.

Viccen kívül, ne ítéld meg ismeretlenül. Egy ismert embernek állati fárasztó lehet az állandó figyelem, ami körülveszi és sokszor átmegy zaklatásba. Ehhez kénytelen lesz előbb-utóbb valami védőpáncélt kifejleszteni, adott esetben azt, hogy nem áll szóba a zaklató rajongókkal, vagyis megközelíthetetlen marad. Láttad a kommenteket is.

 

Szerénke

#8717 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-03-11 14:47:57

#8711: Lukrécia Filiszteusnak - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

Saci egy rideg fehérnép, ehhez kétség nem fér! A gyönyörűtől szerintem odébb van, a párom szerint is, és éppen mondja, hogy Azarenka úgy elverte, mint a cimbalmot (az AUS OPEN döntőjében!), megmutatta, hogy ki az orosz a háznál. Azarenka meg a Bubka fiával jár, Bubka jr-ral, aki a világvégén van az atp ranglistán. - Lukrécia, jól emlékszel, mert én is olvastam, sőt a kommentátor is elmondta, valamikor 3 évvel ezelőtt, hogy Surolta lenézi a ruszki teniszező nőket. Ez pedig véletlenül sem nevezhető szimpatikus húzásnak.