Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#8715 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-03-11 14:16

#8711: Lukrécia Filiszteusnak - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

"senkihez nem alacsonyodik le," Szegényt meg lehet érteni azért. A legtöbb emberhez le kellene hajolnia, ami fárasztó lehet.

Viccen kívül, ne ítéld meg ismeretlenül. Egy ismert embernek állati fárasztó lehet az állandó figyelem, ami körülveszi és sokszor átmegy zaklatásba. Ehhez kénytelen lesz előbb-utóbb valami védőpáncélt kifejleszteni, adott esetben azt, hogy nem áll szóba a zaklató rajongókkal, vagyis megközelíthetetlen marad. Láttad a kommenteket is.

Válaszok

Szerénke

#8716 Re: FILISZTEUSNAK!

2012-03-11 14:32:34

#8715: filiszteus - Re: Re: "Szegényke"

Nem, nem Filike! Én azt olvastam Saciról - bár én csipem őt is -, hogy az orosz teniszező csajokat lenézi, pedig mind 184 cm körüliek, és nem is igen áll szóba velük.  Egyébként pedig kötelező nekik szóba állniuk mindenkivel, a szponzorok miatt. Ő úgy lett világelső, hogy az aktuális világelső, a 167 cm-es Justine Henin, visszavonult. Utána jött az egy évig tartó vállsérülése, és abban az évben is keresett 22 millió dollárt. Magyarul nem is a tenisszel keresik a nagy lét. (Abban az évben Fed 38-at, Nadal 18-at keresett talán, bár már Nad volt az első.)  - Bánná a fene, hogy mésogna alattam, vagy fölöttem, mint a szopós kismalac, ennyi lóvéval.

Lukrécia Filiszteusnak

#8718 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-03-11 15:52:41

#8715: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

Szerénke is elmondta a nézeteit, van abban is igazság. Azt hiszem, ha mindannyiunk hozzászólását megnézzük, mindben van valamennyi. Én nem ítélem meg ismeretlenül, de nem tudok szabadulni a rideg, hideg tekintetétől és nem tudom elképzelni, hogy bárkivel kedves lehet. Valószínűleg sosem fogok olyan helyzetbe kerülni, hogy egy levegőt szívjunk. Természetesen nem biztos, hogy igazam van, így érzem. A képekhez tartozó kommentekről írtam, hogy szörnyűek. Nyilván egyik sem IQ-bajnok, aki ilyet leír. Hát... nem vagyunk egyformák, de ez így természetes, ettől színes a világ, bár én ezt a színfoltot szívesen kihagynám. Amit a zaklató rajongókról írsz, abban 1000%-ig igazat adok.