Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#8508 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A nemjóját...

2012-03-05 22:58

#8507: nyugger - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A nemjóját...

Egyáltalán nem gyűlölöm, de rossz véleménnyel vagyok róla és úgy gondolom sok kárt okozott ennek az országnak. Ezzel együtt, hogy tudnék valakit gyűlölni, akivel semmi személyes kapcsolatom nincs? Inkább egy kissé szánakozom rajta, mert azt viszont képernyőn keresztül is tisztán látom, hogy komoly mentális problémái vannak. Természetesen erre is van mentség és magyarázat: a szegénységben eltöltött gyerekkor, a megaláztatások a börtönviselt apja miatt.Már csak ezért sem tudnám igazán gyűlölni.

A vízek gyógyhatásával kapcsolatban, én a Balatonban is azt tapasztaltam, hogy gyorsítja a sebek gyógyulását.

 

 

Válaszok

apa nélküli

#8511 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A nemjóját...

2012-03-06 00:00:12

#8508: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: anya csak egy van...

Ha nekem gyermekkoromban az apám, aki nem is igen élt velem egy fedél alatt, és pitiáner csalási, lopási ügyletekbe keveredik, magyarul egy linkóci farek, valószínűleg nem is tudnék róla, mert honnan?  Mindenesetre izgalomba nem hozna és lelkiválságot sem okozna. - Az én dolgom, hogy tanuljak kitűnő eredménnyel, és éljem tovább gyermeki éveimet a testvéremmel, valamint az édesanyámmal.  - Mellesleg, az én szüleim is elváltak 8 éves koromban, és mi történt? Becsülettel felnőttem, úgy, hogy az apámat 3-4-5 évenként eccer láttam, de nem is érdekelt különösebben, vagy inkább sehogy sem, biztosan elfogadtam úgy, ahogy volt, semmiféle hátrányát nem érzékeltem, elvoltunk nélküle, mint a befőtt.  - Hoppá, lehet, hogy én is azért vók ilyen gyors- és sokbeszédű, valamint villámkezű és gesztikulálós, mint Fletó?  Kár, hogy eddig nem gondoltam rá!  Na, mindegy, mert már úgyis kifutottam az időből.

nyugger

#8517 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A nemjóját...

2012-03-06 09:45:42

#8508: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A nemjóját...

Utolsó mondatodhoz: Nem csak a sebek gyógyulását gyorsítja, én már jártam úgy, hogy több napja nem bírtam kikecmeegni egy migrénből, úgy fájt, nyilallott a fejem, hogy az őrület határán voltam tőle. A barátaim becsaltak a vzbe, mondván, kijössz, ha nem jó. Hát kb 2 órát fürödtünk, én csak sétáltam a vízben, meg nyakig lemerültem. Mire kijöttünk, elmúlt a fejfájásom.

Pesti Gyula, vizsgálóbiztos

#8531 Re: Re: Re: A nemjóját: "Bűn és bűnhődés."

2012-03-06 15:06:47

#8508: filiszteus, a nemjóját!!! Te nem gyűlölöd Gyurcsányt, pedig úgy gondolod, sok kárt okozott az országnak???

Kedves Filiszteus! (...ha annyira így akarod szólíttatni magadat, Fülöpke.)  Próbálj meg némi gyűlöletet magadra erőltetni, Gyurcsány Ferenccel szemben, mert azt a sok kárt, amit okozott az országnak azt - Te tudod talán a legjobban - el kell árulnod, hogy én is tudjam.  Úgye megértesz, és felsorolod legalább a TOP 10-et!!!   Az enyhítő körülményeket (hányatott gyermekkor, szegénység stb.) egyenlőre hagyjuk, - addig, amíg azt sem tudjuk, hogy mennyi kárt okozott,  és, ha véletlenelül nem okozott,  bele sem merek gondolni???!!!  A felderítés végeztével, majd megyünk Balatonra, hogy a sebzett lelked gyorsan begyógyuljon, ezt megígérem.