Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Anti-Filiszteus

#8128 Re: Sasjózsik gyülekezete

2012-02-17 21:24

#8115: filiszteus - Sasjózsik gyülekezete

Filike, megint feleslegesen sértegetsz valaki(ke)t. Attól, hogy valaki szereti Sas Józsit, még lehet kultúrált, művelt, szerethető ember. Én pl. Voltam kb. 5 évvel ezelőtt a Mikroszkóp színpadon, Sasjózsi színházában. Nem mondom, hogy életem legnagyobb élménye volt, de azt viszont mondom, hogy egy szellemileg könnyen felejthető, de kellemes estét okozott a társulat. Ettől nem vagyok sem együgyű, sem bárgyú, sem alulművelt, csak kaptunk 2 db. jegyet ajándékba, nem hagytuk veszni, ergo elmentünk és kellemesen jól éreztük magunkat, nem leterhelve agyunkat. Ja, és nem vagyok ettől primitívebb, mint bárki más, pl. Te.

Válaszok

filiszteus

#8134 Filiszteus Antal (mi a filiszteus ellentéte szerinted?)

2012-02-17 23:59:06

#8128: Anti-Filiszteus - Re: Sasjózsik gyülekezete

Nem vagy sem bárgyú, sem együgyű, sem primitívebb. Ez kiderül a leveledből is. Éppen ezért nem tudom felfogni, hogy lehet, hogy az első 5 perc után nem menekültél visítva az előadásról.

Saskabaré:

"Úgy ahogy van, egy merő rettenet az egész. A hydrokefál óriáscsecsemőfejű sasjózsi azzal a hötyötyötyö kupléival egyszerűen alulmúlhatatlan. Ki kellene tömetni az egész társulatot és kitenni egy vitrinbe a szellemi leépülés mementójaként. Hihetetlen, hogy erre EMBEREK jegyet vesznek, beülnek és hálásan nyerítenek a boldogságtól, ha elhangzik egy-egy trágár kifejezés. Az óvodai pisi-kaki viccelődés is magasabb szintű ennél a tömény igénytelenségnél."

Tömören ennyi a véleményem a Sas kabaréról.

Nehogy azt hidd, hogy sas politikai nézetei befolyásolnak a véleményemben, mert Markos györgyöt például kedvelem és nagyon tehetségesnek tartom, (zseniális pl. az "itt tanuló szovjet diák babysitterkedik" jelenete) pedig köztudottan baloldali beállítottságú.