ALÁÍRÁSGYŰJTÉS AZ EGRI KÓBOR ÁLLATOK KILÖVÉSE ELLEN

Quoted post


Vendég

#22

2012-02-17 20:51

Az egy dolog, hogy az összes lánglelkű állatvédő most a rendelet ellen ágál, DE!
- ki fogja ezeket az állatokat begyűjteni? aki ki mer menni és befogja az elvadult ebeket, az előtt kalapom emelem, főleg ha még szocializálni és gazdához adni is képes őket
- mi lesz ha valaki tényleg szétkapnak ezek az "aranyos kutyusok"? tél van, hideg, valamit nekik is enni kell és hamar megtanulják, hogyan kell falkában vadászni (az ősi ösztön könnyen felébred) tavaly télen 2 kóbor eb igen ügyesen széttépett egy őzet Felnémet határában - egy családi ház kertjében!!! ha majd éppen egy szánkózó kisgyereket vagy egy öreg néni támadnak meg, akkor Ti közületek ki lesz ott, hogy segítsen??
szóval azért nem ártana mérlegelni pro és kontra...

Válaszok

RIDIC00

#26 Re:

2012-02-17 21:05:12

#22: -

MINDIG MINDENÉRT AZ EMBER A FELELŐS!!!!!!!!!!!!!!!!UNDORODOM SAJÁT FAJOMTÓL,

GENNYES NÉP AZ EMBER,A FÖLD NEM HIÁBA VÉDEKEZIK ELLENÜNK AZ AIDSEL

STB,...JOL TESZI,PUSZTULJUNK HA MÁSOKNAK SZENVEDÉST OKOZUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Bandita

#36 Re:

2012-02-17 22:16:30

#22: -

Kedves #22-es Vendég!!

Nehargudj de látszik, hogy neked fingod sincs róla, hogy mit csinálnak az állatvédők!

Pontosan azt amit te leírtál és megkérdőjelezed, hogy ezeket ki fogja megcsinálni.

Hát akkor hadj világosítsalak fel: MI!!! Állatvédők, Állatvédő alapítványok, egyesületek,

a pro és kontrától meg csak annyit, hogy ezek az állatok ránk lettek bízva... rád is és arra a kertben szánkozó gyerekre is, a te feladatod is lenne megvédeni őket,

ha egy falka kutya megtámad bárkit is az mind az emberi zsarnokság következménye,

ha szerinted ezt csak úgy lehet orvosolni, hogy kilőjük a kutyákat, nagyon sajnállak és sajnálom a családodat a barátaidat, mindazokat akiknek ezzel példát mutatsz,

lehet pöffeszkedő válaszokat írógatni a petició ellen, de mi akkor is itt leszünk és megvédjük a kutymorgókat.

További jó mérlegelést

Midien

#51 Re:

2012-02-17 23:43:53

#22: -

Én szívesen elbeszélgetnék veled privátban! De többen is, adjál egy tippet és koccanunk, mondjuk én Debrecenben vagyok, de hazáig kísérnélek ezzel a petícióval és minden egyes állatvédő aki az utunkba esne csak egyet rúghatna beléd, mert nekünk a hozzád hasonlóak vannak útba....szerinted hazaérnél?A te fajtád miatt vannak kóbor állatok, akik úgy gondolják el van magának odakint az ösztönös kutya, majd szerez élelmet. Igen, a te szavaid, mert a te fajtád.Az ember.Ember szaporította, ember nevelte, akkor húzzál és nyírd ki nekem azokat akik gyereket bántalmaznak, mindet mert én különben veled csináltatnám végig mindazt amit szadista, pedofil, perverz szülők a gyerekeikkel tesznek.A rendőrség és a média véletlenül se meri őket komolyabban szellőztetni, pedig rengeteg eset van, a hozzád hasonló emberek, szülők még csak nem is jelentik, elnézik életük párjának hogy tönkretegye a saját gyermeküket, te ugatsz a kóbor kutyákról akik gyereket támadnak meg, mit keres a gyereked egyedül ott, na ebből már látszik ki hogy nevelne állatot, embert. Ha lehetősége lenne azoknak az állatoknak gyerekre támadni, az már a szülő felelőtlensége, ha kikerül egy kutya, vagy kint születik meg, az pedig a gazda felelőssége. Az ottlakók, odajárók, vezetők felelőssége, mert az embereket sem tudják megnevelni, de a tehetetlenségüket az állatokon akarják levezetni.Az ember naponta csinál szennyesebb dolgokat...te pedig azzal takarózol hogy kidobott kutyák támadnak,....

BRG

#80 Re:

2012-02-18 10:01:48

#22: -

Már ne haragudj pro és kontra...DE!

Tényleg sajnálom a szánkózó kisgyereket és az idős nénit, DE...de az mindig van, nem is egy, nem is kettő.
Szól, ki is tehet arról, hogy azok a szerencsétlenek ott vannak? Lehet, h éppen az a szánkózó kisgyerek, vagy az idős néni (közvetve, vagy közvetlenül).. Hány lesz ott közülünk? Történt felhívás ez ügyben? Gondolom mozdulnának az emeber, ha történt volna, vannak itt olyan emberek még, akik tesznek az ilyen dolgok ellen! Hogy "ezeket" nem lehet befogni és szocializálni? Ezt Te kedves pro és kontra honnét tudod? Kaptak esélyt a kutyák? Ponotsabban...kapnak esélyt? Hogy tél van és éhesek és agresszívek? Nos igen, de nem kell messzire meni az agresszivitás tekintetében, csak egy romatelepre, vagy egy iskolába, ahol bemegy az anyuka és megtépi a tanárt!
Nem a kilövés ami megoldja ezt a problémát! Most kilövik, és? Nincs szabályozva az ebtartás, nem kötelező az ivartalanítás, nincs semmi következménye, ha vki kidobja a kutyáját, akkor mit is várunk? 2-4 hónap múlva megint lehet lövöldözni, mert megint annyian lesznek, csak akkor már nyár lesz és akkr már nem szánkózik a kisgyerek, hanem biciklizik. Ó jaj!


Vendég

#110 Re:

2012-02-18 16:09:33

#22: -

Szerintem jól látod a dolgot ezek közül az emberek közül egy sem merne odaáli egyet is befogni!!


Vendég

#303 Re:

2012-02-19 22:37:09

#22: -

A varázsszó: "..egy családiház kertjében..." tehát ot sem volt szó kóbor kutyáról, annál inkább kóbor őzről. Ki látta azaranyos kutyusokat kóborolni?

Ha van pénz arra, hogy a mezőőr csőre töltött puskval kóboroljon kutyákat keresve, akkor van pénz gyepmesterre is, akinek ez lenne a dolga! Ő az, aki azért (és azt) tanult hogy ezt a munkát (befogás) elvégzze.

Egyébként nem egy ilyen befogott kutyát szocializáltam már és ezek töbsége mostanra gazdához is került. Más kérdés?


Vendég

#416 Re:

2012-02-20 11:30:49

#22: -

Ez mind szép és jó. De kitehet róla, hogy ezek az állatok kóborolnak???? AZ EMBER! És a felőtlen állattartás!!! Könnyű azzal jönni, mert mi lesz ha.. Előbb kellene gondolkodni és aztán cselekdeni. Ezzel az erővel lőjjük ki azok az embereket akik bántahatnak minket, vagy a társadalom nem tud velük mit kezdeni. És ne mondja nekem senki, hogy az nem ugyan az. Mert ugyan az! Az a szerencsétlen kutya nem tehet róla, hogy a gazdája egy abberált barom aki kirakta az utcára, mert "össze-vissza szarik az udvarba" és hasonló szuper indokok miatt! Ez kegyetlenség, és állatkínzás!!!!!!!!!!!!

Emberség

#451 Re:

2012-02-20 13:23:22

#22: -

Igen ezek a kutyusok valamikor aranyosak voltak,De mi emberek dobtuk ki mert meg untuk ,lejárt a szavatosága.Akkor szerinted már igen ki kell löni .Igen mi is látjuk és halljuk hogy mit csinálnak a kutyák de te azt megnézed hogy az ember velük mit csinál,megégeti ,megcsonkitja ledobja a hídról.A kutya is egy érző lény sőt nagyon érzékeny.Akkor most lehet mérlegelni proés kontra .Amugy meg a város fizet ezért embereknek a gyepmesteri telepen és ök "képzet befogó"  emberek.

Válassz egy nicknevet

#495 Re: Kedves nagyon lelkes kutyagyilkos támogató..:)

2012-02-20 16:46:17

#22: -

mi lenne ha belegondolnánk a kutya helyzetébe is nemcsak az önös érdekek vezetnének? ezért védik őket ennyien, mert mindenki vak mi? nem csak sokan figyelembe veszik, hogy az állatoknak is vannak jogaik. igen ezmagyarországon nagyon kevés embert érdekel sajnos, és a nagy emberek ezt figyelembe sem veszik. igen előfordul h egy kutya támad, és ilyenkor mi a folytatás? altassul el a kutyát.. és amikor a kutyát kínozza a sok köcsög ember? mit kap állatkínzásért? nagyon max 2-3000 forint bírságot, sőt van h azt sem, aztán a bíróság pofájába röhög, hazasétál és folytatja. na most akkor? egy állatnagy ugyanannyi joga van élni, mint nekünk. SŐT! szerintem így kéne okosnak lenni...na meg a másik h falkákba rendeződnek.. KÖZTÜK LEGALÁBB VAN ÖSSZETARTÁS ÉS BENNÜK VAN A TÚLÉLÉSI ÖSZTÖN ;)