Ne vegyék el a rokkantsági nyugdíjat a jogosultaktól!

Quoted post


Vendég

#1

2012-02-14 17:45

Ez a legnagyobb disznóság a beteg embereket még tovább sanyargatják!Szégyen!

Válaszok

Rokkant!

#31 Re:

2012-02-15 19:49:31

#1: -

Csak azoktól kellene elvenni akik megvették! Sajnos a környezetemben is sok olyan van,és mellette vállalkozó lett!!! Ugyan már kérem ha valaki rokkant ,és nem is kicsit akkor pihenjen! Ezek valóban disznóságok! Nem elég hogy arra volt pénze hogy az egész családját ,férj,feleség! Leszázalékoltatta mellette meg többet dolgozik mint vállalkozó! Mert igy nem kell neki semmiféle fizetési kötelezettséget fizetni! Takarodjon az ilyen! FELHÁBORÍTÓ,ÉS UNDORÍTÓ!


Vendég

#223 Re:

2012-10-28 19:28:32

#1: -

Igen,írjuk alá a petíciót!Aztán megyek a bizottság elé és ott lesz a nevem,hogy háborgok.Így már tuti minenhonnan kírúgnak.

Autóimmun beteg vagyok.1998-ban a bíróság végleg leszázalékolt.Miért is kell nekem a bizottság elé mennem itélethozatalra?Vélhetően elveszik a közgyógyomat az új rendszer miatt.A gyógyszereimet nem fogom tudni kiváltani.2 lehetőség lesz.Vagy jobban leszek,mert nem eszem a sok mérget,vagy öngyilkos leszek,mert nem fogom tudni elviselni a fájdalmaimat.

Felajánlottam a testem halálom után az orvostudománynak.Sokan azt mondják milyen nemes tett,pedig csak azért tettem,hogy a gyermekeimnek ne legyen gond a temettetésem.