Tiltakozunk az ebadó bevezetése ellen!!!

Quoted post


Vendég

#467

2012-02-09 17:44

Az ebadó nem a költségvetésbe befizetett adó, hanem ebrendészeti hozzájárulás! Az önkormányzat vetheti ki az ebrendészeti hozzájárulást, és az önkormányzat köteles a befolyt teljes összegét az ebek ivartalanításának támogatására, az állatmenhelyek és az ebrendészeti telepek fenntartására, állatvédelmi szervezetek támogatására, valamint az ebösszeírás vagy egyéb, az ebtartással kapcsolatos állatjóléti és közegészségügyi intézkedések finanszírozására fordítani!
AKI SAJNÁLJA AZ ÉVI 6 EZER FORINTOT (havi 500 forintot), HOGY A MENHELYEN LÉVŐ ÁLLATOKAT TISZTESSÉGESEN ELLÁTHASSÁK, AZOK SOHA NEM SZERETTÉK AZ ÁLLATOKAT, CSAK A SAJÁT ZSEBÜKET!

Válaszok


Vendég

#468 Re: Gondolod?

2012-02-10 15:21:40

#467: -

Majd májusi hónapba nézd meg, hány ki dobott kutya lesz az utcákon, hogy ne keljen be oltatni és kutyánkén ne keljen ki fizetni, 6 EZER forintot! A tanyákon élőknek álltalában 5-6 kutyái vannak az már 36,ezer Ft...! Úgy nevezett ház őrzők, és hajtó kutyák, pulik ha csak nem vállalod be, hogy te szaladgálsz a tehenek és a birkák disznók után! Elég cső látó vagy, már a Kádár renszer pont ezért törolte el az eb adót, oltás előtt nem győzték össze fogdosni a szabadon kószáló ebeket! Vagy még akkor még csak inger voltál, nem is léteztél?