Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#7659 A baloldal Cicero-ja

2012-02-08 16:12

#7658: - Re: Re: Re:

"az semmi ahhoz képest, amit érdemelsz, de könnyen megkaphatod azt is." Erre céloztam.

Senki nem akarja befogni a szátokat. Nem zavar, inkább mulattat tanult kollégátok izzadságszagú igyekezete, hogy gusztustalan vízióival megsértsen.

Bár nem voltam korábban sem nagy véleménnyel rólatok, azért azt nem gondoltam, hogy ez a "szarjancsiházizós" humor ilyen osztatlan sikert arat köreitekben. Én várom tiovábbra is szeretettel, hogy ez a baloldali értelmiségi ide öntse lelke színes virágait. Szegény feje úgy látszik nem érzi, hogy az egész vitalap-ot és a mögötte álló személyt minősíti ezekkel a fantáziadús irományokkal.

Csak így tovább: pisi-kaki stb!

 

Válaszok

Demokrata

#7660 Re: A baloldal Cicero-ja

2012-02-08 16:41:04

#7659: filiszteus - A baloldal Cicero-ja 

 Filiszteusi, nem voltál Te mindig ilyen érzékeny és választékos. Te is kieresztetted a méregfogadat, nem is kicsit. Az, hogy stílust váltottál, az nem szolgált hátrányodra. Van, aki kevésbé választja meg a szavait a véleménye megfogalmazásához, de attól még a mondanivalójában sok az igazság.

Engem pl. teljesen kikészített a fórum elején az a valaki, aki büdöskomcsizott, ha kellett, ha nem. Ahogy látom, fórumtársunk felvette a stílusát, ezzel elzavarta büdöskomcsizót. Ez is egy pozitív eredmény. Az ő véleménye az, hogy az a személy is Te voltál. Lehet, hogy igaza van, Te azt mondod, hogy nincs igaza. Úgy legyen, remélem, nálad van az igazság. Azért legyünk őszinték, hergeled Te rendesen, hogy kihúzd belőle azokat a mondatokat, amiket leír. Amint látom, neked ez ököz örömöt. Amikor a soraidat olvasom, meg kell, hogy állapítsam, Te is a tanultabb fajtából való vagy. Éppen ezért nem értek egyet sokszor a nézeteiddel.  Azt látom, hogy nem vagy Viktoriánus, de engem pl. nagyon zavar a jobbikos beállításod. Ahogy én az ő kirohanásaikat látom, mikor nem igyekeznek megfékezni az indulataikat, hát az számomra kifejezetten félelmetes és örülök, hogy ilyen emberektől távoltart a sors. Magyarázd el pl. nekem. hogy a Gyöngyössy gyerek kirohanása mi volt a héten. Szerintem életveszélyes és gyűlöletes. Nem a baloldal a gyűlölködő, a baloldalon az emberek többsége retteg. Bele szoktam pl. hallgatni a Kárpátia együttes, vagy a Dobogókő együttes, vagy épp az Ismerős arcok együttes dalait, hát...  zeneileg nincs egyikkel sem bajom.

Tudnék én még sok mindent mondani, de biztos, hogy nem fogunk soha közeledni gondolkodásban, pedig jó lenne. Valahol rendet kéne tenni a fejekben és el kéne indítani az országot kifelé a gödörből, közös összefogással. Ahhoz viszont az is kéne, hogy a baloldalon lévők nek legyenek megbélyegezve "komcsinak" csak azért, mert másképp gondolkodnak. Ha a Vonáék nem zsidóznának úton-útfélen, ha a B közép kivétel nélkül nem hozzájuk tartozna, ha nem félemlítenék meg folyamatosan az embereket, akkor lehet, hogy sok gondolatuk még szimpatikus is lenne.

Most ennyi jött ki belőlem.

 


Vendég

#7674 Re: A baloldal Cicero-ja... filiszteus = az emberiség alja

2012-02-08 20:46:34

#7659: filiszteus - A baloldal Cicero-ja

A célozgatás remekül megy a fasisztáknak, rengeteget gyakorolják. Nem mondom, hogy gondolkodjál el azon, amit írtam, mert az nem megy, hacsak nem arról akarsz mélyértelmű gondolatokat, hogy a zsidók és a cigányok helye a kemencében van - szerintetek az a jó, akkor lesz végre itt nagymélyértelmesokosmitöbbgéniuszmagyar.

Mulatozni is a kocsmába kéne járnod, hátha részegen nem zavarsz minket.

Megtisztelő, hogy te nem vagy nagy véleménnyel rólunk. Szégyellnénk magunkat és lenne is rá okunk. A "szarozós" humor nem humor, hanem te provokáltad ki az ocsmány személyiségeddel. Nem tudom, hogy honnan veszed, hogy jót mulatunk rajta, de már megszoktuk a disznó nácijától, hogy amit állít, ténynek mondja - persze hazudik.

Szeretsz osztogatni neveket, címeket, foglalkozásokat - ki a fene hatalmazott fel téged erre? a vona? - hát neked is itt egy mutatóba, hogy örülj: az emberiség legalja. A különbség az, hogy ez még illik is rád.

Amúgy szerintem meg kell köszönnöm valamit:

Lehet, hogy rég nem érdekelne senkit ez a fórum, ha nem kellene folyton veled vitatkozni, a gusztustalan sértéseidre válaszolni. Ezt köszönöm. Meg is kérlek, hogy maradj még és nem baj, ha minden nap valami általad rém szellemesnek vélt néven írsz alá a petíción, mert minden egyes nap rájön valaki, hogy nekünk van igazunk és aláfirkantja. Mellénk áll. Csak nyugodtan büdöskomcsizz tovább, hátha szép lassan egyedül maradsz.