Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#7658 Re: Re: Re:

2012-02-08 14:41

#7657: filiszteus - Re: Re:

Jellemző rád a tárgyilagosság... jaja. Egy szóval sem mondtam, hogy tetszik kisbíró dobolása (tárgyilagos...), de megérdemled. Fenyegettelek volna? Hogyan? Jól lekaratéjozom a billentyűzetet? Ezt mégis hogy gondoltad? Áh! Nem is kell válaszolni, hiszen te vagy a náci fili. neked nem kell bizonyítani semmit. Hogy írhatsz ide, az a te jogod (mint ahogy nekünk is, bármennyire szertnéd befogni a szánkat). Ahol engem nem látnak szívesen, oda nem megyek vagy elfogadom az ottani közösséget. Ez vagyok én. te az vagy, aki rávizelsz a svédasztalra és csodálkozol, ha néhány hatalmas pofon kíséretében ebrudalnak ki, aztán visszamászol az ablakon. Így is lehet.

Válaszok

filiszteus

#7659 A baloldal Cicero-ja

2012-02-08 16:12:42

#7658: - Re: Re: Re:

"az semmi ahhoz képest, amit érdemelsz, de könnyen megkaphatod azt is." Erre céloztam.

Senki nem akarja befogni a szátokat. Nem zavar, inkább mulattat tanult kollégátok izzadságszagú igyekezete, hogy gusztustalan vízióival megsértsen.

Bár nem voltam korábban sem nagy véleménnyel rólatok, azért azt nem gondoltam, hogy ez a "szarjancsiházizós" humor ilyen osztatlan sikert arat köreitekben. Én várom tiovábbra is szeretettel, hogy ez a baloldali értelmiségi ide öntse lelke színes virágait. Szegény feje úgy látszik nem érzi, hogy az egész vitalap-ot és a mögötte álló személyt minősíti ezekkel a fantáziadús irományokkal.

Csak így tovább: pisi-kaki stb!