Ott Voltunk. Virtuális Békemenet Magyarországért

Quoted post


Vendég

#24

2012-02-03 23:16

Tisztelet és köszönet illeti meg a Magyar Hírlap, az EchoTv, és a Magyar Demokrata vezetőit, munkatársait, hogy kiállnak Magyarország Kormánya és a magyar nemzet mellett, és tetteikkel bizonyítják, hogy igaz hazafiak. Külön köszönettel tartozunk Bencsik Andrásnak, aki a szervezést is felvállalta!
E kiváló emberek tudják, hogy szembe kell szállni azzal a sok megaláztatással, jogtalan vádaskodással, amivel Magyarországot, a magyarságot illetik egyes külföldi országok politikusai, és sajnos, a hazaáruló, angyalbőrbe bújt komcsi-liberál-bolsi csürhe itthon is, összefogva ellenünk minden áron és elképzelhető módon térdre akarják hazánkat kényszeríteni!
Lélekemelő, reményt adó kezdeményezés a „BÉKEMENET MAGYARORSZÁGÉRT” – melyet az említett médiák munkatársai indítottak!
Ezek az emberek tudják, hogy Orbán Viktor miniszterelnökünk olyan államférfi, aki modern Kossuthként – ha tartósabb béke van, Széchenyiként – ritka ajándék nemzetünknek. Nem csodatévő, nem tévedhetetlen, de világosan látja, hogy az ország versenyképességének, az emberek boldogulásának fő akadálya a mértéktelen eladósodás, ami kezelhetelenül nagyra éppen 2002-2010 között szökött..
Akik a jogállamiságot érzik veszélyben, a sajtószabadságot féltik, azok mélyen hallgattak és hallgatnak erről is, de különösen az 1956-os forradalom és szabadságharc 50. évfordulóján elkövetett rendőri borzalmakról. Ködösítettek, hallgattak – feltételezhetően Gyurcsány megrendelésére az 1956-ot máig el nem ismerő kommunisták-szoc-libek -, az alkotmányos alapértékeinket sárba tipró, gyűlöletkeltő, sunyi aknamunkájával azonosultak.
Orbán Viktor a haza és a magyar nemzet szeretetével, megfontolt, józan körültekintéssel végre olyan államférfi, olyan vezetője Magyarországnak, akire méltán lehetünk büszkék határon innen és túl! Persze, némi kompromisszumot kell kötni, de ez nem fegyverletétel! A jobboldal eddigi csöndje csak azt jelenti: nem tudtuk, hogy ennyire mocskos képmutatással exportálják gyűlöletüket a másik oldalról. Döbbenet!
De tudjuk a dolgunkat, s ha megmozdulunk, nemcsak az Oktogontól a Kodály-köröndig ér majd a tömeg, hanem a Hősök terétől indulva az Andrássy úton át a Kossuth térig megtöltjük Budapestet.
Külön köszönettel adózunk határon túli magyar testvéreinknek, akik lélekben, és/vagy fizikailag is e nemes ügy mellé állnak.
A 2012. január 21-i Békemenet Magyarországért fantasztikus volt, biztos, hogy több, mint 500 ezren vettünk részt - hiába próbálja elhallgatni a szoc-lib-bal-lib-komcsi média. Kiálltunk Hazánkért, Orbán Viktor miniszterelnök, és a Kormány mellett tiszta szívvel és lélekkel! Hiába próbálják ellenségeink bemocskolnia résztvevőket!

Válaszok


Vendég

#171 Re:

2012-02-07 14:56:14


Vendég

#227 Re:

2012-02-07 21:47:20

#24: -

Minden igaz, ami fönt olvasható.


Vendég

#783 Re:

2012-03-01 18:03:36

#24: -