Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#7421 Re: Re: Egy régi, kipróbált elvtársnő 56-ról.

2012-01-30 09:59

#7420: Demokrata - Re: Egy régi, kipróbált elvtársnő 56-ról.

Havas Szófia nagybátyja volt aki "jó nénikéjét" emlegette Sólyom Lászlónak és nem Schmitt Pálnak. Havas szófia nagybátyja pedig Pufigyuszi alias Horn Gyula.

Azért az némi elfogultságra vall, hogy az általad felsorolt 3 képviselőt nagyobb bunkónak tartod Szanyi Tibornál. Én egyik uratz sem kedvelem, de azért a dobogó legfelső foka egyértelműen Szanyié.

Válaszok

Demokrata

#7423 Re: Re: Re: Egy régi, kipróbált elvtársnő 56-ról.

2012-01-30 10:07:08

#7421: filiszteus - Re: Re: Egy régi, kipróbált elvtársnő 56-ról. 

 Már megint nem értünk egyet. Havas Szófiával kapcsolatos tájékozatlanságomat szégyellem. Mamikor Sólyom volt a KE, nem örültem neki, azt mondtam, hogy ettől lejjebb nincs. Na, akkor tévedtem egy óriásit, mert mint látjuk, van. Ezzel együtt Sólyon minden hülyesége ellenére tiszteletet érdemelt, egy nagytudású, tanult  pali, aki a tudásával jutott el odáig, ahol volt. Azzal, hogy nem állt be aláírógépnek, meg is pecsételte a jövőjét. A FIDESZ szemében volt még egy bűne: gondolkodott, ez is hiba volt.

Szanyit én sem kedvelem, nem is kedveltem soha, de azzal nem értek egyet, hogy az általam megjelölt 3 fiatalemberből bármelyiket letolhatná a dobogóról. Pontozásos hely kijár neki (4-6.hely)

nagyobb tiszteletet és jobbulást Horn Gyulának...

#7426 TC. BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBOGLÁRKA, SZARJANCSIHÁZI LAKOS !!!

2012-01-30 13:20:56

#7421: filiszteus:  "Pufigyuszi", akire még a mocskos szájú ellenzék sem tudott ugatni semmit, anno.

Légy szíves, nagyobb 10-telettel beszéljél Horn Gyuláról, aki jelenleg súlyos beteg és idős ember.  Az Ő vezetése alatt született a Bokros-csomag,  ami igen tisztességes növekedési pályára állította hazánk gazdaságpolitikáját,  és úgy, hogy szinte megsem kottyant az átlagembernek, pl. nekem, - az alatta lévőket pedig agyon segélyezték, tapasztaltam a környezetemben.  Emlékszem, hogy 65 éves kora körül, amikor itt a III ker-ben felépítette a 3 lakásos házát, próbálkoztak a beszennyezésével, amikoris elmondta  kb. azt, hogy "az én koromban, 45 éves munkaviszony után már lehetett egy  lakásom, amit eladtam, valamint a 41-42 év körüli két gyermekem is eladta a sajátját, és a könyvemért pedig 500.000 márkát kaptam a németektől". ( Biztosan azért kapta a félmillió márkát, mert Pufigyuszi volt élete "főműve"(? ), vagy mégsem ??), -"olyan bizonytalan vagyok".   A Jobbikról még nem tudhatjuk, hogy az agresszivitásukon kivül mire lennének képesek, mindenesetre igen éhesek lehetnek, abbiztos, és ebben az országban már túl sok az éhes száj,  nem kell több. Továbbá a programjuk erőteljesen hasonlított a Fideszére és abból is elég egy, még sok is !!   Szanyi furán néz ki, de nem hülyegyerek és elkötelezett.  Sólyom László pedig, amilyen körülmények között megválasztásra került 2005-ben, világgá szaladtam volna a helyében, de ő nem tette, hm ?? (Attól még Schmitt dr-nál 100x különb, persze szerintem.) Schmitt kiszolgálta a szocialista rendszert vezető beosztásokban, most pedig... ennyi.