Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#7405 Re: Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

2012-01-29 19:16

#7402: Demokrata - Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

nem tudom, miben nyilvánul meg, hogy Orbán félti a sz. életét? Én nem látom, hogy jobban féltené, mint bárki más. A kettőjük közti különbség tényleg az, hogy Orbán nem megy bele személyeskedéasekbe és sokkal higgadtabb, mint a labilis Gyurcsány. Az ominózus tévévita, amiről gyurcsány hívei azt állítják lemosta orbánt, az ennek jegyében zajlott le.

orbán egyszerűen nem ment bele olyan megyilvánulásokba, amik egy miniszterelnökhöz méltatlanok. Ez bizonyos típusú, egyszerű embereknek, (akiknek pl. szanyi egy .asza gyereknek számít), ez akár gyávaságnak tűnhet, pedig csak a nyugalom megnyilvánulása a hisztériával szemben. Nekem ez jött le abból a tévévitából.

A Jobbikot egyáltalán nem Orbán teremtette, hanem önszerveződéssel jött létre, mert igénye volt rá az embereknek.

A B-középről és általában a fociról meg a drukkerekről hasonló véleménnyel vagyok, mint Te, de a Magyar Gárdát lecsőcselékezni igencsak felületes látásmódról árulkodik. Csak a tények kedvéért: létrejött egy több mint 6000 főt számláló, önszerveződő társaság és a 3év alatt, mióta működik, egyetlen pofont nem osztott ki, ezzel szemben többször támadták meg őket a "roma polgártársaink" Számtalan esetben siettek bajba jutott családok megsegítésére, erőt felmutatva, de minden erőszakot mellőzve és együtt hordták több árvíz esetében ahelyi cigányokkal a homokzsákokat.

Amit nemes egyszerűséggel antiszemitizmusnak neveznek Vona esetében, azon érdemes elgondolkodni. nem hiszem, hogy Vonának bármi kifogása lenne Schwarz néni ellen a Dob utcából, mert történetesen zsidónak született.

Aki viszont nem látja, hogy Izrael egy apartheid ország, amelyik pillanatnyilag a legnagyobb veszélyt jelenti a békére, az vak.

Nem tudom mia véleményed Balczó Andrásról? Őt is antiszemitának tartod? Mert ő kijelentette, hogy Magyarország zsidók által megszállt ország. Tudod mi az igazi kirekesztés? Ahogyan a zsidók összetartanak és minden ben előnyben részesítik a gojokkal szemben egymást. Ezt életemben számtalanszor megtapasztaltam és zsidó barátaim, akik nem szálltak be ebbe a véd-és dacszövetségbe, véleményükkel megerősítették ezt a tapasztalatomat.

 

 

Válaszok


Vendég

#7406 Re: Re: Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

2012-01-29 19:29:09

#7405: filiszteus - Re: Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

Érdemes rákeresni pl. a youtube.com-on a magyar gárda megmozdulásaira. Főleg arra gondolok, amikor zsidóznak és cigányoznak. Tényleg nagyon békés társaság, akik csak "rendet" szeretnének. Ugyanígy érdemes vona gábor nevét pötyögni a hírhedt kuruc.info keresőjébe. Annyira igazakká válnak az állításaid, hogy... nagyon.

Demokrata

#7407 Re: Re: Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

2012-01-29 19:55:05

#7405: filiszteus - Re: Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít? 

 A végén kezdem: Balczó Andrást elsősorban kíváló sportembernek tartom, aki, bár ezt a mondatot, amit le fogok írni, a mai világban kicsit elcsépeltnek tartom, szóval aki valóban dicsőséget hozott a hazának, aki Münchenben, mikor átfutott a célvonalon, nem azt kabálta, hogy győztem, hanem azt, hogy "megvan a csapat" mármint a csapatgyőzelem. Ez az igazi sportember. (Ebből láthatod, hogy érdekel a sport, nézem, figyelem, képben vagyok és már a müncheni olimpia idején sem voltam gyerek.) Ha pedig azt mondta, amit leírtál róla, én nem hallottam, akkor igen, nagyszerű sportember, családapa, de antiszemita. Az miért a zsidók bűne, hogy összetartanak? Azért nem haragudni kell rájuk, nem irigyelni kell őket, hanem más is megteheti, tartsanak össze, ne kaszálják egymást lépten-nyomon, segytsék egymást és szebb lesz az élet, jobb lesz mindenkinek. Én még kereszténytől jót nem kaptam, pedig annak születtem. Hála a nagy összetartásnak. Így lettem nem antiszemita, hanem ateista. Hogy zsidó barátaim vannak? Nem szégyellem. Voltam körutazáson Izraelben, ami természetesen nem ugyanaz, mint ott élni. Ami 1 hétbe belefért, minen bibliai helyet megnéztünk. Olyan szinten vágyom vissza, hogy még idén el is fogok menni. Ha 30 évvel fiatalabb lennék, gondolkodóba esnék, hogy odaköltözzek. Ez már nem fog bekövetkezni.

Kérdem én, hogy miért jelent a békére nagyobb veszélyt Izrael, mint bármely más ország? Én itt megint az antiszemitizmust látom főbűnnek, mert  azért is Izraelt támadják, amikor visszaüt. Kicsit jobban utánanézel, sosem, vagy legalábbis legtöbbször nem ők kezdik. Ha megvédik magukat, már azon felháborodik a világ antiszemita része. 

Hát most ennyi jutott eszembe, de nem is akarok nagyon elmélyedni benne.

Előttem név nélkül valaki hozzászólt az írásodhoz a 7404-ben. Nem én voltam, de én is lehettem volna, annyira egyetértek a Vonáról írt véleményével. Az, hogy a gárda megy az árvíznél tevékenykedni, segíteni, dícséretes dolog, de én inkább reklámfogásnak érzem. Ha nem az, akkor rendben van. Az, hogy lefasisztázott, azzal nem értek egyet, bár a nézeteid néha erre utalnak.

ORbán Viktor igenis gyáva ember. Nem tudom, hányszáz kétajtós szekrénnyel veteti magát körbe, ha valamerre jár, ezt én tudom, minden évben megtapasztalom, mikor jön piknikelni Kötcsére. A környező falvakat elözönlik a TEK emberei, kocsinak az utcán nem szbad állni, mert elvitetik, mint a Kádár korszakban a nagy nemzeti ünnepek előtt, biztosítva van a terület. Tavaly azt mondta a párom, hogy nézzünk már át Kötcsére, ha már itt vagyunk a Balatonnál, hát a falu előtt elállták az utunkat, visszafordítottak minket. Jött aztán Viktor a kis páncélozott fekete autóján nagy felvezetéssel, utána délután ment el ugyanígy. Gyurcsánnyal bármikor találkozni lehet, mert vagy fut, vagy bevásárol, beszélget az emberekkel. Most ne mondd azt, hogy megjátssza magát, mert semmi szüksége rá. Két különböző habitusú ember, nekem Gyurcsány az emberi. Ezen nem vitázunk, úgysem győzzük meg egymást.


Vendég

#7425 Re: Re: Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

2012-01-30 13:09:47