Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

filiszteus

/ #7405 Re: Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

2012-01-29 19:16

#7402: Demokrata - Re: Re: 7398 -nak... akkor mi számít?

nem tudom, miben nyilvánul meg, hogy Orbán félti a sz. életét? Én nem látom, hogy jobban féltené, mint bárki más. A kettőjük közti különbség tényleg az, hogy Orbán nem megy bele személyeskedéasekbe és sokkal higgadtabb, mint a labilis Gyurcsány. Az ominózus tévévita, amiről gyurcsány hívei azt állítják lemosta orbánt, az ennek jegyében zajlott le.

orbán egyszerűen nem ment bele olyan megyilvánulásokba, amik egy miniszterelnökhöz méltatlanok. Ez bizonyos típusú, egyszerű embereknek, (akiknek pl. szanyi egy .asza gyereknek számít), ez akár gyávaságnak tűnhet, pedig csak a nyugalom megnyilvánulása a hisztériával szemben. Nekem ez jött le abból a tévévitából.

A Jobbikot egyáltalán nem Orbán teremtette, hanem önszerveződéssel jött létre, mert igénye volt rá az embereknek.

A B-középről és általában a fociról meg a drukkerekről hasonló véleménnyel vagyok, mint Te, de a Magyar Gárdát lecsőcselékezni igencsak felületes látásmódról árulkodik. Csak a tények kedvéért: létrejött egy több mint 6000 főt számláló, önszerveződő társaság és a 3év alatt, mióta működik, egyetlen pofont nem osztott ki, ezzel szemben többször támadták meg őket a "roma polgártársaink" Számtalan esetben siettek bajba jutott családok megsegítésére, erőt felmutatva, de minden erőszakot mellőzve és együtt hordták több árvíz esetében ahelyi cigányokkal a homokzsákokat.

Amit nemes egyszerűséggel antiszemitizmusnak neveznek Vona esetében, azon érdemes elgondolkodni. nem hiszem, hogy Vonának bármi kifogása lenne Schwarz néni ellen a Dob utcából, mert történetesen zsidónak született.

Aki viszont nem látja, hogy Izrael egy apartheid ország, amelyik pillanatnyilag a legnagyobb veszélyt jelenti a békére, az vak.

Nem tudom mia véleményed Balczó Andrásról? Őt is antiszemitának tartod? Mert ő kijelentette, hogy Magyarország zsidók által megszállt ország. Tudod mi az igazi kirekesztés? Ahogyan a zsidók összetartanak és minden ben előnyben részesítik a gojokkal szemben egymást. Ezt életemben számtalanszor megtapasztaltam és zsidó barátaim, akik nem szálltak be ebbe a véd-és dacszövetségbe, véleményükkel megerősítették ezt a tapasztalatomat.