Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére

Quoted post


Vendég

#5381 Re: Re:

2012-01-27 15:23

#5375: - Re:

Hát, ha csak az buzdítaná, te nem lennél.

A bejátszáson pedig Bolgár hangja szól, hallhattuk már eleget, mikor még másik rádióban rontotta a levegőt, úgyhogy nem lehet eltéveszteni. Akkor, 2009-ben, más rádió kapcsán ez volt a véleménye. Miért baj ez? Végül is mi van abban, ha az embernek változik a véleménye?

Egyébként pedig marad hallgatnivalótok még, mert ez csak egyetlen frekvenciasáv, szól még a rádiótok másik kilencen. Miért vagyok ilyen telhetetlenek? Lehet, hogy pont a rádió vezetésének volt elég a másik kilenc, erre már nem akartak költeni, csak miért ne csinálnának még egy kis cirkuszt. Ha nem így lenne, akkor biztosan tudtak volna másként pályázni, hiszen össze is gyűjtötték rá a pénzt - tőletek. Úgyhogy blabla...

 

Válaszok


Vendég

#5382 Re: Re: Re: Kiemeltem, megvágtam...

2012-01-27 15:48:23

#5381: - Re: Re:  

Bocs, de én is "csak" kiemeltem a szövegkörnyezetből, és megvágtam a Matolcsy mondandóját. Így ez lett belőle: a 16%-os SZJA birizgálása következtében születnek a babák.

Ugyanígy jártak Bolgár György mondatai. Kiemelték a szövegkörnyezetből, és a maradékból is csak egy részt játszottak be! Hallottam az egész beszélgetést, a felvezetéssel együtt.

Megnyugodhatsz, nem a véleménye változott...... az enyém sem fog.

Gyalázat lesz, ha nem módosítják a pályázati bírálatot; különös tekintettel a nyertes Autorádió hozzáállására. /ld. fent/

Azt pedig már meg sem említem, hogy jónéhány adó INGYEN jut frekvenciához, mivel közszolgálati feladatot lát el. /mondják/ Legalább annyira közszolgálati a Klubrádió is! Érdemes hallgatni, - és nemcsak Bolgár György miatt!


Vendég

#5401 Re: Re: Re:

2012-02-03 22:23:32

#5381: - Re: Re:

Ezzel is úgy vagytok, mint az öszödi beszéddel! OLVASD EL(HALLGASD MEG)  AZ EGÉSZET!!!! NE CSAK A KIRAGADOTT SOROKAT!!!