Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére

Quoted post


Vendég

#5382 Re: Re: Re: Kiemeltem, megvágtam...

2012-01-27 15:48

#5381: - Re: Re:  

Bocs, de én is "csak" kiemeltem a szövegkörnyezetből, és megvágtam a Matolcsy mondandóját. Így ez lett belőle: a 16%-os SZJA birizgálása következtében születnek a babák.

Ugyanígy jártak Bolgár György mondatai. Kiemelték a szövegkörnyezetből, és a maradékból is csak egy részt játszottak be! Hallottam az egész beszélgetést, a felvezetéssel együtt.

Megnyugodhatsz, nem a véleménye változott...... az enyém sem fog.

Gyalázat lesz, ha nem módosítják a pályázati bírálatot; különös tekintettel a nyertes Autorádió hozzáállására. /ld. fent/

Azt pedig már meg sem említem, hogy jónéhány adó INGYEN jut frekvenciához, mivel közszolgálati feladatot lát el. /mondják/ Legalább annyira közszolgálati a Klubrádió is! Érdemes hallgatni, - és nemcsak Bolgár György miatt!

Válaszok


Vendég

#5383 Re: Re: Re: Re: Kiemeltem, megvágtam...

2012-01-27 19:28:09

#5382: - Re: Re: Re: Kiemeltem, megvágtam...

A magad szempontjából bizonyára igazad van, sajnos kivágni, csúsztatni mindig lehet. Épp ez a baj, hogy legtöbben már csak a maguk szemellenzője mögül tudnak kommunikálni.

Ettől függetlenül nekem nem a Klubrádió a kedvenc adóm, Bolgár pedig egyenesen nem a kedvencem. Sem az adó, sem Bolgár stílusa nem az én stílusom. Attól mások még szerethetik, elfogadom, és csak remélni merem, hogy ezek a mások egyszer el fogják fogadni, hogy mások meg mást hallgatnak, néznek szívesebben.