Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#7347 Prolihumor a javából

2012-01-27 00:36

Nagyon egyszerű lelkek vagytok. Minden második szavatok ez a "Szarjancsiháza". Az a szomorú, hogy még el is hiszitek, hogy vicces. Ennyire telik tőletek. Bele kell törődni. Az igaz, hogy egy Karinthy Frigyes nem állt volna be gyurcsányi rajongójának. Neki csak Ti jutottatok.

Válaszok

égig érnek a fák...

#7348 Re: A prolihumort nagyon imádjuk Bogival együtt.

2012-01-27 01:29:57

#7347: filiszteus: Prolihumort a javából imádom, tán jobban, mint Büdösbogimat.

Prolinak prolihumort !!!  Ezt az elvet vallom és mindenek felett naon-naon szeretem,  még Boginál is jobban,  pedig az a  görény az Életem, szószerint a másik felem.  Mi, egyfejűek, naon-naon ragaszkodók és hűséges típusok vaunk és nem csak kényszerből,  hanem egetrengető nagy szerelemből.  Nem az a fontos, hogy hol lakunk, hanem, hogy hogyan. Mi egymás hegyén-hátán alszunk, kelünk, megyünk és szeretkezünk.  Ha látnátok, megirigyelnétek ezt a mennyei paradicsomot, ami itt körülvesz minket Szarjancsiházán, és nem adjuk el semmi pénzért, sem az otthonunkat, sem egymást.  Bogi legutóbb eggyel odébb tette az x-et és a békesség kedvéért fideszesek lettünk.  Ez a harmónia, ami közöttünk van, belőlünk árad, mint a körülvevő trágyakupacokból a bűz.  Néha egy csomó trágyagiliszta mászik ránk, olyankor elmegyünk velük horgászni, oszt' nekik annyi, de a boldogságunkat nem engedjük beszennyezni. Utána megmártózunk a szerelem fürdejében és minden kezdődik előlről, hátulról, amíg az éj leple alatt a hold meg nem világítja Bogi büdös v@alagát, úgye mégiscsak görények vagyunk,  nem lehet givenchy szagunk, hál' Istennek, - mert azok mán nem is mi lennénk többé és én azt nem akarom, én minket akarom örökkön örökké. Itt minden szép és jó, örülünk, hogy vagyunk egymásnak, mi ketten: filike & bogika, és a fidesznek, mint biztos szavazóbázis, ha legközelebb bogi megin' eggyel arrébb nem teszi az x-et, de én azt sem bánom, úgyis a 16 %-os adókulcsuk már a closet nyitásra sem jó.  Aludjatok jól, álmodjatok szépeket, szeretünk benneteket:  Büdösboglárka & Filiszteus, de nektek csak Bogika & Filike.


Vendég

#7349 Re: Prolihumor a javából

2012-01-27 07:45:44

#7347: filiszteus - Prolihumor a javából

Jajj, te kis szerény! Csak nem hasonlítod magadat klasszikusokhoz? A nagyképűséged elárulja, hogy nem érsz semmit. Őrjöngjél csak!