Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#7335 Többet trágárkodással és mocskolódással, mint ésszel!

2012-01-26 21:34

Azért érdekes jelenség, hogy egy olyan ember, aki a fenti sorokat leírta, mást nevez bugrisnak. Sajnos ezzel a stílussal nem tudsz megsérteni, legfeljebb szánakozom rajtad.
Nem vetsz valami jó fényt a példaképedre, de nem lepsz meg, mert kb. ezt vártam a híveitől.
Csak így tovább, ne fogd vissza magad!

Válaszok


Vendég

#7336 Re: Többet trágárkodással és mocskolódással, mint ésszel!

2012-01-26 21:56:02

#7335: filiszteus - Többet ésszel mint trágárkodással és mocskolódással! 

 Szia, még bírod ezeket az idiótákat lélekkel, szerintem én úgy látom, mintha amőbáknak magyaráznád az élet értelmét, tiszta felesleges. Én már csak olvasgatom a sok okos hozzászólást és azt is csak ritkán, és láss csodát kisimult az idegrendszerem. Ezek az egysejtüek meg úgyis belefulladnak a saját tojukba, meglásd. 

Demokrata

#7337 Re: Többet trágárkodással és mocskolódással, mint ésszel!

2012-01-26 22:01:06

#7335: filiszteus - Többet trágárkodással és mocskolódással, mint ésszel! 

 Filiszteusi, be kell neked valamit vallanom: én szoktam néha nézni a Való Villát. Van benne egy Attila nevű görény. Az a görény pont azt csinálja a Verával, mint Te  csinálod itt 1-2 fórumtárssal. Nem kéne. Nekem borzalmasan antipatikus magatartás, ha valakinek az okoz földön túli örömöt, hogy sikerül a másikat olyan szinten felhergelni, hogy szinte felforr az agya. Nem tudom, hogy igazam van-e, mert itt a fórumon tulajdonképpen mindenki anonim, de idővel mindenki valamennyire ismeretlen ismerőssé válik, így mertem magamnak venni a bátorságot, hogy ezt a véleményt leírjam. Gyurcsánnyal továbbra is azt mondom, hogy igazságtalan vagy. Én bírom a Pasit azzal együtt, hogy nem vagyok bigott balos. Ez így is marad, míg személyesen nem tapasztalok mást róla. Na, jó éjt, most megnézem Egonnál azt a buzi Kerényit, hátha jobban fogok aludni.

ORBÁN GYŐZŐ MSZMP PÁRTTITKÁR

#7338 TC. BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBOGLÁRKA, SZARJANCSIHÁZI LAKOS !!!

2012-01-26 22:04:24

#7335: filiszteus: Többet trágárkodással és mocskolódással,  ITT SZARJANCSIHÁZÁN MAGUNK KÖZÖTT EZ A MÓDI...

JA,  FILIKE,  AMILYEN AZ ADJONISTEN, OLYAN A FOGADJISTEN.  ÍRHATTAM VOLNA AZT IS, HOGY BÜDÖS, MOSDATLAN SZÁJÚ PROLI, HA NEKED JOBBAN TETSZIK, HELYETTESÍTSED BE VELE A BUGRIST.  AMI PEDIG A SZÁNALMAD IRÁNYZÉKÁT ILLETI,  NE KESEREDJ,  DE CÉLT TÉVESZTETT.   GYAKOROLJ !!!