Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#7301 prof. dr. Gyurcsányrajongó Béla phd.

2012-01-26 10:43

#7300: ORBÁN GYŐZŐ MSZMP PÁRTTITKÁR - TC. BÜDÖSKOMCSIZÓS BÜDÖSBOGLÁRKA, SZARJANCSIHÁZI LAKOS !!!

Egy internetes fórumon a helyesíráson rugózni, baromság szerintem is, mert a hibákat legtöbbször egyszerű félreütés okozza. Csak éppen te emlegetted az előbb az én helyesírásomat, ezért tettem szóvá a "pártitkárt".

Gratulálok, hogy sikerült leérettségizned Dr. Pichler Jenő gimnáziumi igazgató segítségével. Gondolom innen már egyenes út vezet a Harvardra.

Azt látom, hogy kész pszichológus vagy már így is. Ahogyan kikövetkeztetted, "ha Orbán Győző verte a családját, akkor nyilvánvalóan, Viktor is veri Lévai Anikót", az egyenesen Nobel-díj várományos felfedezés.

Azért legyenek kételyeid: abban az időben, amikor ez a mocskos pletyka terjedt, gyakran láttam Lévai Anikót és semmilyen külsérelmi nyom nem volt rajta.

 

Alább megtekinthető egy kis video gyurcsányi kedvenc nyuggereinek harciasságáról:

http://www.youtube.com/watch?v=rLnpjDOybm8&feature=player_embedded

Válaszok


Vendég

#7302 Re: prof. dr. Gyurcsányrajongó Béla phd.

2012-01-26 11:21:17

#7301: filiszteus - prof. dr. Gyurcsányrajongó Béla phd.

Mellé trafáltál, mint mindig. Szerintem szándékosan. Nem tudsz értelmesen érvelni (ez nem is csoda, tekintve igen szerény képességeid), így gyorsan belekötsz másba. Felvilágosítalak, hogy nem gépelési, hanem súlyos helyesírási hibákat vétesz. Köze nincs ahhoz, hogy egyik-másik karakter közel van egymáshoz a billentyűzeten. Nem szoktam emlegetni, de mivel te igen serényen osztogatsz másokat, hát neked külön kijár.

Szerénke leérettségizett. Te? Nem is kell válaszolnod.

"Azt látom, hogy kész pszichológus vagy már így is. Ahogyan kikövetkeztetted, "ha Orbán Győző verte a családját, akkor nyilvánvalóan, Viktor is veri Lévai Anikót", az egyenesen Nobel-díj várományos felfedezés."

Azt látom, hogy szeretnél te diplomát és/vagy Nobel-díjat osztani, de egyelőre egy káposzta IQ-jával rendelkező ízeltlábúnak ez nem hatásköre. Amit idéztél, azt honnan vetted?

Ahhoz képest te vagy itt a legerőszakosabb senkiházi, hogy miket linkelgetsz. Megnézted te, hogy mi van ezen a felvételen? Egy hozzád hasonló ócska alak provokált idős embereket. Ahhoz képest, hogy mennyire volt igazuk, nagyon finoman bántak vele, ráadásul senki nem bántotta. Nem mondhatja el ezt magáról az, aki a nácik "békés demonstrációján" keveredett a hozzád hasonlók közé. Azt alaposan elverték.

Elégedetlen

#7304 Re: prof. dr. Gyurcsányrajongó Béla phd.

2012-01-26 12:07:51

#7301: filiszteus - prof. dr. Gyurcsányrajongó Béla phd. 

 Filike! Eltelt pár nap - egyéb elfoglaltságom miatt - míg újra géphez tudtam ülni. Végigolvastam a 182-es oldaltól naojainkig mindent. NE is haragudjál, ez a video engem nagyon felháborított. A büszke jobbikos odament provokálni az öregeket. Ki hívta? Ugyanúgy kérdem én most már sokadszorra, hogy egy Gyurcsány védelmére nyított petíció fórumára miért jönnek provokátorok. Ki hívta őket? Filike, ne is haragudjál, de én attól sokkal békeszeretőbb ember vagyok. mint hogy ezt jónéven vegyem. A sok szerencsétlen nyugdíjas, aki arra a fórumra elment, nem azért ment, hogy néhány fiatal provokálja. Nem érdemlik meg. Ők nagyon sokat tettek az ő fiatalságukban azért, hogy nektek jobb jövőtök legyen. Az, hogy ez nem jött össze, nem rajtuk múlt. Nem is tudom most a gondolataimat igazán rendezni, engem ez a video egyszerűen mondva felháborít. Miért nem lehet egymás mellett békében élni? Miért kell a másikkal, mindig a gyengébbel gonoszkodni? Ez erőt ad? Büszkék lehetnek rá. Én nem lennék. Most ki is szállok, ez nekem sok volt.