Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Elégedetlen

#7304 Re: prof. dr. Gyurcsányrajongó Béla phd.

2012-01-26 12:07

#7301: filiszteus - prof. dr. Gyurcsányrajongó Béla phd. 

 Filike! Eltelt pár nap - egyéb elfoglaltságom miatt - míg újra géphez tudtam ülni. Végigolvastam a 182-es oldaltól naojainkig mindent. NE is haragudjál, ez a video engem nagyon felháborított. A büszke jobbikos odament provokálni az öregeket. Ki hívta? Ugyanúgy kérdem én most már sokadszorra, hogy egy Gyurcsány védelmére nyított petíció fórumára miért jönnek provokátorok. Ki hívta őket? Filike, ne is haragudjál, de én attól sokkal békeszeretőbb ember vagyok. mint hogy ezt jónéven vegyem. A sok szerencsétlen nyugdíjas, aki arra a fórumra elment, nem azért ment, hogy néhány fiatal provokálja. Nem érdemlik meg. Ők nagyon sokat tettek az ő fiatalságukban azért, hogy nektek jobb jövőtök legyen. Az, hogy ez nem jött össze, nem rajtuk múlt. Nem is tudom most a gondolataimat igazán rendezni, engem ez a video egyszerűen mondva felháborít. Miért nem lehet egymás mellett békében élni? Miért kell a másikkal, mindig a gyengébbel gonoszkodni? Ez erőt ad? Büszkék lehetnek rá. Én nem lennék. Most ki is szállok, ez nekem sok volt.

Válaszok

filiszteus

#7306 Gondold át kivel vagy elégedetlen.

2012-01-26 14:40:00

#7304: Elégedetlen - Re: prof. dr. Gyurcsányrajongó Béla phd.

"Ők nagyon sokat tettek az ő fiatalságukban azért, hogy nektek jobb jövőtök legyen. Az, hogy ez nem jött össze, nem rajtuk múlt."

 

Fenti mondatoddal mélységesen egyet tudok érteni. Nemzedékeknek telt el azzal a fél élete, hogy éhbérért építettek, gyarapították az ország vagyonát, azzal a szép ígérettel ahátuk mögött, hogy majd a jövő szép lesz.

Aztán ezt a szép jövőt és vele együtt az ország vagyonának jelentős részét néhány elvtárs, privatizáció címén egyszerűen hazavitte. És ezek a szerencsétlen öregek pont azokat istenítik, akik ezt véghezvitték.