Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post


Vendég

#4286 minden aláírónak

2012-01-25 10:58

Mindenkinek, aki itt aláírt, csak azt kívánom, hogy NEKIK legyen ilyen kormányuk, és örüljenek neki. Csak NEKÜNK ne lenne ugyanaz a kormányunk! MI nem szeretjük azt, hogy már 320 ft az euró, nem szeretjük azt, hogy már nincs tudományt képviselő szakember, aki egy doktori disszertációt akkor is merne véleményezni, ha annak "szerzője" a fidesz főbábja, nem szeretjük azt, hogy az ügyészség akkor is meghurcolja a fidesz által ellenségnek tekintetteket, ha évek után sem sikerül bizonyítania semmit, és hogy akkor sem indít eljárást, ha a vak is látja, mi folyik. És nem szeretjük azt, hogy az a még soha nem hazudott ember, (aki azt mondta, hogy ne nézzék, -a gyengébbek kedvéért: ne higgyjék- amit a megválasztásom érdekében beszélek), tehát ezt mondja, hogy nem kívánjuk az IMF pénzét használni, (persze, közben szűkölve kunyerálja azt a pénzt), inkább veszünk fel kölcsönt a piacon (9-11%-on), de nem akarunk élni az IMF által kínált (3-4%-os) hitelekkel. Persze, az így kidobott sokmilliárd eurót nem ő, hanem az adóin keresztül a lakosság fizeti. És lehetne órákig sorolni az elrabolt előtakarékosságot, ami miatt már mi is évekkel később mehetünk nyugdíjba, és már mi nem fogunk élhető nyugdíjat kapni. Hosszú lenne mindent leírni, és TI, okos aláírók, bizonyára most sem értenétek meg.

Válaszok

Oberon

#4294 Re: minden aláírónak

2012-01-25 14:32:45

#4286: - minden aláírónak

Ez a petíció nem a kormányról szól, hanem az Ország önrendelkezéséről. Amennyiben Ön ezt nem érti, nyílván fölösleges lenne pontról-pontra megvitatni az ön által felsoroltakat. Mellesleg a 300 FT-os Euró is a bünti része. Ebben a játékban mindenki védi a saját érdekeit. Az, hogy első szóra bepucsítunk, nem mindenki számára elfogadható megoldás.. Itt jegyezném meg, hogy a jelenlegi kormány még nem is rángatja igazán az istrángot, csak egy kicsít lazítana a szorításon, hogy levegőhöz jussunk Ön is én is, mindannyian.

Biztos emlékszik:

"Rabok legyünk, vagy szabadok?"


Vendég

#4295 Re: minden aláírónak

2012-01-25 14:44:15

#4286: - minden aláírónak 

Pedig hát a demokrácia ilyen, akire többen szavaztak, az van kormányon, és az Magyarországon mindenkinek a kormánya, ezen csak a következő választások alkalmával lehet változtatni.

De azért azt megkérdezném, hogy vajon az előző kormányok működéséből tudja-e így sorolni azokat, amik nem tetszettek. (Volt ilyen egyáltalán? Vagy akkor mindennel egyetértett?) Merthogy azokat meg a másik oldal tudná sorolni. Azt hiszem, sosem lesz olyan kormány, ami mindenkinek tetszene, de most úgy tűnik - még mindig -, hogy ezt a kormányt többen támogatják, mint az előzőeket valaha is. Úgyhogy szíveskedjenek megnyugodni, és türelemmel várni. Mi is vártunk eleget. Több mint 60 évet.

Amiket pedig felsorolt, azok jó része csúsztatás, jó része hamis vád, és ezt önök legalább annyira tudják, mint mi, de hát miért ne harsognák világgá, hogy milyen szörnyű is ez a Magyarország. Megtehetik, mivel demokrácia és szólásszabadság van Magyarországon. Nekünk pedig jogunk van eldönteni, hogy mit írunk alá, mivel értünk egyet, és - mivel demokrácia és szólásszabadság van - meg is tesszük.