Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post


Vendég

#3932 Békemenet

2012-01-22 22:01

Kérem, vaknak senki se tetesse magát: a nyugati médiából "tudjuk", hogy az Oktogontól az Operát követö két utcáig terjedö utcaszakaszon "100 000" ember volt jelen január 2-án. Ha ezt a számot elfogadjuk, akkor kérdezem, vajon az Andrássy út teljes hosszát (a Hösök terétöl a Bajcsy-ig) és szélességét betöltö, sürü sorokban haladó embertömegben hány ember lehetett... Megtekinthetö egy magánvideo, a kamera egy helyen volt pozicionálva, a felvétel a demonstrálók elsö sorával kezdödik, a felvétel 54 percig tart, amely idö alatt folymatosan hömpölyög a tömeg a Hösök terétöl a Kossuth tér irányában. Mindössze azt kérem, hogy mindenki a szemének higgyen.

Válaszok


Vendég

#3952 Re: Békemenet

2012-01-22 22:53:47

#3932: - Békemenet

Mi meg ugyanezen nyugati média szerint - ha egyáltalán tudósítottak róla - voltunk pár tízezren. Értjük.

A magunkét meg tudjuk. A fiamék már el sem jutottak a Hősök teréig - vidékről jöttek -, hanem az Oktogonnál csatlakoztak a menethez - nem az elejéhez, mert az már elhaladt előttük -, és már az Országháznál voltak, mikor mi, akik a Hősök teréről fél öt után tudtunk elindulni, még csak az Oktgonnál. Ha az Oktogontól az Operát követő két utcáig százezer ember, akkor onnan az Országházig vajon hány ember? És ez a menet második fele volt, mert az eleje már betöltötte a Kossuth teret. Nagyon örülök, hogy részt vettünk a békemeneten, mert nagyon felemelő érzés volt megtapasztalni az igazi összetartást. Mosolygós, kedves emberek voltak körülöttünk, voltak énekes csoportok, láthatóan mindenki jól érezte magát, mi is.

Egyébként hol tekinthető meg az a video? Megköszönném, ha elküldené a linkjét. Üdvözlettel: Kati

számolj, te farek

#3987 Re: Békemenet

2012-01-23 03:14:04

#3932: - erdélytől kanadáig......

hömpölygött az anyád zrityója te barom, egy órás menet sem volt, hogy lehetne millió, te analfabéta, ennyi buszt még széles gábor fideszes nagyvállalkozó  sem tudott volna megfizetni


Vendég

#4011 Re: Békemenet

2012-01-23 10:37:24

#3932: - Békemenet

Köszönjük a magànvideòt. Nagyszerû kezdeményezés. Ez a felvonulàs történelmünk egy gyönyörû része és jòl dokumentàlja azt a lelkesedést amivel vonultunk. Jò, hogy megmarad az utòkornak bizonyìtékként is, hogy nem csak több tìzezren voltunk, hanem szàzszor annyian, azaz  1 milliòan.

Mégegyszer hàlàs köszönet