Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

M.H.GY.

#7187 Re: Re: lehet, hogy ti többen voltatok, de minek...

2012-01-22 17:18

#7185: a minőség a fontos... - Re: lehet, hogy ti többen voltatok, de minek... 

 Kedves fórumtárs!

Te is észrevetted az egykori kisdobosokat, KISZ-tagokat a 400.000-es tömegben? Én még valamit észrevettem: a 2002-es FITYISZ naggyűlésen Rákay nagyonokos Philipp gyors fejszámolással megállapította a 2.000.000-s létszámot, most akkor mi a valóság? Én csak gratulálni tudok Széles Gábor elvtársnak, az IKARUS szocialista vezérigazgatójának, aki önzetlenül fizet a határon túli magyaroknak, hogy  jőjjenek szimátiatüntetni. Jöttek is boldogan és természetesen Magyarországon, a magyar fővárosban szinte megállás nélkül énekelték a székely himnuszt. Félreértés ne essék, a székely himnusz gyönyörű, ezt nem vitatja el senki. De tessék szíves lenni azt Bukarestben, Brassóban, Marosvásárhelyen, Kézdivásárhelyen, stb... énekelni, ott a helye. Ja, hogy Bukaresten nem szabad? Én szeretném, a az erdélyi magyarok megértenék azt, hogy miért tiltakozunk mi, az anyaországbeli magyarok ez ellen a tisztességtelen eljárás, politika ellen. Mikor fognak rájönni, hogy addig kellenek, amíg Orbán Viktor érdeke úgy kívánja, utána őket ejti először. 3000 Ft-ért eladják a lelküket.

A sok sétáló nyugger pedig majd februáeban fog elcsodálkozni, vagy neki teljesen mindegy, hogy mennyi lesz a havi csökkentett nyugdíja, csak Orbán Viktor kezét csókolhassa. Ez a tegnapi "békement" kísértetiesen hasonlított az 50-es évek Magyarországához.

Köszönjük, Orbán Viktor, de nem kérünk belőle.

 

Válaszok

Csaba Székelyudvarhelyről

#7190 Föl, föl Ti rabjai a Földnek!

2012-01-22 17:35:37

#7187: M.H.GY. - Re: Re: lehet, hogy ti többen voltatok, de minek...

Kedves MHGY elvtárs!

Ha nem haragszik, ott énekeljük a Székely Himnuszt, ahol akarjuk. Ön énekelje nyugodtan az Internacionálét, nem fogjuk benne megzavarni.