Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post

Gábor

#3495

2012-01-21 21:09

elismerem megmutattátok hogy kiálltok a kormány mellett de az eu majd lenyomja orbánt nem ad neki pénzt és mehet a csába

Válaszok


Vendég

#3556 Re:

2012-01-21 22:40:28

#3495: Gábor -

Szart se mutattak meg! Be vannak szarva Orbánnal együtt, hogy lassacskán bukik a rendszer, mert a modern világ nem tűri a diktátorokat! A félelem nagy úr!!Ezek a haszonélvezők voltak, akik szintén félnek, hogy vége lesz a jólétüknek...Voltak még hálás határontúliak, voltak odakényszerített , megzsarolt közalkalmazottak, és persze sok -sok eszement , gondolkodni képtelen, semmit fel nem fogó egyéb ember! Antiszemiták, kurucok, antikommunisták, idegengyűlölők...stb. Meg voltak olyanok, akik igazából nem értették , miért is vannak ott ??!..Ők a megtévesztettek..Jót akarnak, csak rossz helyen, rossz időben és rossz alanyt támogatva álltak ki a véleményükért! ...Mindenesetre rengeteg (a zöm) nyugdíjas volt!Meglehetősen érdekes!!!!Lehet, hogy a települési fidesz hivatalban dupla adag farhátat ígértek??? vagy az idősek  otthona  vezetői fenyegették meg a lakókat, hogy kidobják őket az utcára, ha nem vesznek részt???? Mert ezekről a narancsosokról bármi aljasságot el tudok képzelni, mióta nyilvánvaló lett, milyen módszerrel zsarolták vissza az emberek magánnyugdíj pénzeit!!

Bár, ha jobban belegondolok, ennyi támogatója még akár maradhatott is  a csuti törpének!!?! De az összetétel..az nem hagy nyugodni...de mindegy...Köztudottan nagy az Isten állatkertje! Elfér benne még százezer ...(na jó, egyszer élünk....legyen kettőszázezer, hadd  örüljenek Bayerék...Hadd teljesedjen ki Pataki csakrája..apropó! Most nem láttam a derekán a cigánykendőt...és különben is..hogyhogy most nem négy szürkemarha húzta szekéren vonult?? Mint legutóbb a az "antifideszes" Lázár tesók birtokán???Ja! Most biztosan a szolídabb képét akarta mutatni!!! Hiteles figura, mondhatom!! Igazi példakép! :)

Ismét sikerült szegénységi bizonyítványt kiállítani a magyarokról!Kezdem unni, hogy agy nélküli birkák, egy pitiáner politikai kalandornak bedőlve , neki hízelegve  , ország -világ előtt állandóan lejáratnak !!!! Az bostobaságnak és a képmutatásnak is van határa!!!!

Gondolkodjatok már , emberek!!! Hát kit támogattok ti???? Elment az eszetek????Símogatjátok a báránybőrbe bújt farkast???!!!!!!!

 

Mindenesetre érdemes lenne megtudni, mibe került ez a "fidesz által nem támogatott" buszos turizmus az embereknek..mert nem Orbán zsebéből lett finanzírozva az a sok busz+ üzemanyag+ uzsonna+ előregyártott tüntető tacepaó +istentudja még mi ...??? Az biztos, hogy súlyos közpénzekből finanszírozta a kormány, vagy a fidesz(bár az ugyanaz a kassza) a maga melletti demonstrációt!!! EZ BIZONY POFÁTLANSÁG!!!NEM IS KICSI! Sőt! Ha jobban belegondolok, bűncselekmény!!!!

Vizsgálóbizottság felállítását kellene követelni az ügyben! Nehogy már az én pénzemből utaztassa Orbán a szurkolóit!!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-01-21 22:41:30