Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post


Vendég

#3016 Re:

2012-01-19 12:27

#3002: antifidesz -

Mit tett Orbàn? Rengeteg jòt!Hàzat adott a vörösiszapkàrosultaknak, hàzat a belvìzkàrosultaknak, tàmogatàst a fagykàrt szenvedetteknek, a génmanipulàciò àldozatainak,  tàmogatja a csaladokat, segit a devizahiteleseknek, òvja a Magyar földet, a vizeinket, tehermegosztàst akar, hogy Neked kedves öt pocskondiàzò és a gyermekeidenek késôbb könnyebb legyen, a nyugdijakat kiegészìtette, közmunkàt szervez, mert az sehol a vilàgon nincs, hogy 3 milliò keresô 10 milliò népességet tart el. Dolgozni kell, nem otthon ülni, TV-t bàmulni és atv-s agymosàst hallgatni, szociàlis segélyre àcsingòzni és Orbànt szidni...Àtalakìtotta a vezetési strukturàt, hogy egyszerûbb és hatékonyabb legyen.

Nekem is fàj, ha megszünik 4000 munkahely, de valòszìnüleg erre nem volt szükség. Vége a Gulasch-kommunizmusnak, ahol reggelenként az emberek melegedni mentek a munkahelyükre és a munkaidô alatt piacra, orvoshoz, fodràszhoz és manikürre jàrtak, vagy kàvéztak és egész nap a munkahelyrôl telefonàltak . Nincs fegyelem és Orbàn fegyelmet akar - hogy HALADÀS legyen és kimàsszunk a gödörbôl...  én is, Te is és mindenki, aki Magyarorszàgon él.

Válaszok

antifidesz

#3020 Re: Re:

2012-01-19 12:55:02

#3016: - Re:

na erre anyit mondok hogy neked a fidesz átprogramozta a fejedet gondolom még meg is védenéd te kis fideszkatona védjed csak meg is kell védeni nem mer ki menni védők nélkül gyáva kukac