A Schmitt Pál doktori címét illető plágiumgyanú kivizsgálásáért

Quoted post


Vendég

#18

2012-01-16 17:42

Felháborító, hogy egyesek azt képzelik magukról, ha kiszolgálnak egy állampártot, ha bekerülnek egy olyan olimpiai csapatban ahol a társai hátán felkapaszkodva minden munka és versenyzés nélkül kapnak egy bajnoki címet. Majd egy másik párt érdekeit kiszolgálva benyalják magukat az elnöki székben, akkor már ellenük nem lehet fellépni a csalásuk miatt. Szégyen és gyalázat, hogy ezzel a doktori címmel visszaélve várt és fogadott el elismerést és anyagiakat! Gyalázat, gyalázat és szégyen!!!

Válaszok

Su

#63 Re:

2012-01-16 21:08:01

#18: -

Csapatba és székbe így kell helyesen leírni!!!


Vendég

#387 Re:

2012-01-18 23:53:44

#18: -

Az ilyen emberektesznek hiteltelenné minden jószándékú kezdeményezést.  Azt írja ,hogy minden munka  stb stb kapta az  olimpiai arany érmet,   meg a nyelvtudást , meg a NOB alelnökséget..

Tudod mennnyi munka lehet egy -egy olimpiai bajnokságban Valószínű, hogy az ilyen balfék irogató még a rongylabdával is csak öngólt tudna rugni.

Jellemző, hogy a petició elíndítói tőrténelemből szerezték a Phd. ( a pártatlanságuk közismert ) Mért nem tiltakoznak a t. urak a Marx Károly egyetemen, vagy a marxista egyetemeken  megszerzett " tudományos " fokozatok ellen ? Kilóg a lóláb t doktor urak.