Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post


Vendég

#2009

2012-01-14 23:17

Hala a jo Istennek a magyarsagnak sikerult ,kidobni a szovjetek altal rank eroltetett alkotmanyt,visszaalitvan a mi ezereves torvenyeinket.Amit az Orban kormanynak koszonhetunk.Sajnos az itthoni Moszkovitak es utodaik akik most vissza akarjak forditani a tortenelem kereket,mindent bevetne: hazugsagokat,megvesztegeteseket,alaruljak az igazi hazafiakat,alatomos jelengeteseket tesznek kufoldi szemelyeknek akikrol tudjak,hogy a hazanknak ellelsegei. Ezek a kommonista internacionista maradvanyok,nekuk nincs NEMZET Ok mar a PENZ vilagahoz tartoznak. A redszer valtozas ellott is csak titokban de ezt uztek kirabolva az ALLAMOT a magyar nepet. Fogjunk vegre ossze s ezeket a LIBERALIS-KOMMUNISTA osszeskuvoket zavarjuk el ,hogy a megkezdett igazi MAGYARORSZAGOT bekesen osszefogva felepithessuk. SOHA A KOMMUNISTANAK NE HIGY !

Válaszok

KISKAKAS

#2022 Re:

2012-01-15 00:15:40

#2009: -

Orbant is ugyanaz a zsido-kommunista hatterhatalom tanittata ki, mint az elodeit.Orban egy szemet hazaarulo, akit majd Gyurcsannyal egyutt kell fellogatni egy kandelaberre!A Fidesz(MSZP light) az MSZP valtopartja, amit mar a 80-as evek ota keszit elo a hatterhatalom.MInden a terv szerint halad, igy a nemzeti szinekbe bujtatott Fidesz akarja feltenni a pontot az "i"-re es a totalis allamcsodbe, es a zsido bankar oligarchia kezere jatszani orszagunk maradekat!A fidesz tovabbra sem szamoltatta el a "volt" kommunistakat (vajon miert), ugyanugy ott ulnek a miniszteriumokban, a szemet gyurcsany meg mindig az Orzsaggyulesben ul(mar regen valamelyik temetoben kellene doglenie) a tobbi zsido hazaaruloval, akik tonkretettek az orszagunkat, eladtak foldjeinket es asvanykincsinket, nyomorba dontottek a lakossagot es orok adossagba kergettek szep hazankat!

A fideszt most ezt folytatja.Akkor mirol is beszelunk itt,uram?Ugy latom meg rengeteg agymosott ember van ebben az orszagban, akit az iranyitott media tokeletesen ural.En 12 eve nem nezek tv-t es azota teljesen megvaltozott a nezopontom mindenrol.TEHAT LE A FIDESSZEL IS, BORTONBE A HAZAARULOKKAL(FIDESZ,MSZP(MSZMP),LMP(SZDSZ),MIEP STB.)


Vendég

#2023 Re:

2012-01-15 00:19:55

#2009: -  

 Mindíg is hazudtak, Leninnel kezdve.

Mert ott volt ugye a proletárdiktatúra. A diktatúra megvolt, de hol maradt belőle a proletár? 
Mindíg vannak, akik a zsákmány megmentése érdekében lemondanak hazájukról, elárulják azt.