Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája

Quoted post

arina

#1225 meskete

2012-01-12 23:31

Csodálatos szóvirágok, jókívánságok, átkok, káromlások obszcenitás - ez a magyar baloldal beíró gárdája. Ha ennyire ellene vannak a kétharmadnak miért ragaszkodnak makacsul magyar területen élni. "Lebensraum" - ahogy a "nagy előd" mondta, az egész Európa és a nagyvilág - lehet menni, saját demokráciát alkotni és egymást hülyíteni - mi majd csak eléldegélünk itt magunk kétharmadával. Orbánnak igaza volt amikor azt mondta "UNIO-n kívül is van élet" - bár már ott tartanánk, mégegyszer nem fogunk ekkora baráti keblekre borulni - ez egy boa constrictor - halálos az ölelése és mintha mindenki 1921-ben élne, terelnek minket a kigyó szorításába. Bankárok, barossok, gyurcsányok és egyéb majomfajták ugrálnak fákon és vihogva nézik az áldozatuk vergődését amit ők idéztek elő. DE! Lesz még ünnep a mi utcánkban, uraim!!!!!!

Válaszok


Vendég

#1231 Re: meskete

2012-01-13 15:46:35

#1225: arina - meskete

Drágaságom! Te piszkosul rosszul vagy összerakva!

Milyen kétharmadról vízionálsz?????Soha a büdös életben nem volt Orbánnak kétharmados effektív választói támogatottsága!!! A választók egyharma sem támogatta...(azokat is átbaszta).Csak a parlament torz szabályai erdményezik azt, hogy bábszínházzá silányíthatta a "tisztelt házat"....( és még az a szénakazlat nyelt "köteles laci"morog méltóságról a parlamentben???!!!) Szégyen amit ott műveltek és művelnek...Faluszéli parasztok handabandázása folyik a falak közt...sunyítás, hazudozás, bosszúállás, rágalmazás, kicsinyeskedés, zsarolás,uszítás, megosztás,csalás egyszóval minden, aminek nincs helye egy demokratikus ország parlamentjében

Az sem gyanús , ugye, hogy az egész világ hülye, csak a csúti zsebdiktátor okos....Ne álmodozz már! Orbánnak hetei vannak hátra...Addig kuruckodik a világgal, amíg kitörlik vele a seggüket! Mit képzel ez a kis pöcs????Mi isszuk a levét az összes hülyeségének!Takarodjon vissza a faluszélre, ahonnét jött!

A nagyobb baj az, hogy nekünk kellene eltakarítani(kellett volna az első keresztülvitt agyament ötlete után)és nem a nyugatnak! Ez a mi szégyenünk! Ti, a hívei , a nyomor vámszedői vagytok, az ország szégyenei!

Figyeld csak meg! Eddig békésen tűrt a nép...Ha nem segít a nyugat, és becsődöl az ország, (ami nincs messze), akkor itt  elszabadul a pokol!

Az első alkalommal, ahogy a rendőrök, tanárok, orvosok, ápolók, állami -és közalkalmazottak, katonák stb. nem kapják meg a fizetésüket nyugdíjasok a nyugdíjukat....Orbánt és bandáját darabokra fogják tépni!Akkor már nem lesz mitől félni, ugyanis nekik nem marad más választásuk...hiába minden!A vidéki településeken, a városokban, falvakban a hajuknál fogva fogják kirángatni a pökhendi, lelketlenül gombot nyomogató fideszes és kdnp-s képviselőket, polgármestereket...és nem fognak kérdezni...csak ütni!... Mindenért meg fognak fizetni, ha elszabadulnak az indulatok!  Hidd el, ez következik, ha még sokáig feszíti a húrt ez az elmebeteg, akit te is istenítesz!

Csúnya világ jön, ha nem vigyáztok!(És ez nem fenyegetés!Szimpla előrelátás)

Amit Orbán művel, az nem mehet a végtelenségig! Büntetlenül pedig semmiképpen sem!