Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája


Vendég

#1226

2012-01-13 00:56

Dolgozom szorgalmasan és önérzettel. Ha levágják szárnyaimat - a lábaimon járok. Ha levágják lábaimat a kezemen megyek. Ha azokat is kitépik, hason fogok csúszni, csakhogy nemzetemnek hasznára lehessek.
gróf Széchenyi István
ORBÁN !!! VEDD A KALAPOD !!!

#1227 EL LESZNEK EZEK SÖPÖRVE, NE AGGÓDJ !!!!!

2012-01-13 01:41

MÁR ELFOGYOTT A 2/3,  JÓ,  HA EGY MARADT BELŐLE,  ÉS ÍGY MÁR SEPERNI SEM KELL, MERT ELKOPNAK, FELSZÍVÓDNAK MAGUKTÓL. ITT AZ IDEJE, MIELŐTT TÉLLEG EZEK AZ ÁMOKFUTÓK ÁTTERELNEK BENNÜNKET A BALKÁNI SZINTRE. AZ FAIN VÓNA, VISSZA AZ ŐSKORBA, MICSODA FEJLŐDÉS !!! IGAZ IS: BARBÁR NÉPNEK NINCS HAZÁJA, JÓ NEKÜNK VIKTORKAKASKA MEG A KUKORIKU-KOTKODA.  FELEMELŐ TENDENCIA.  REMÉLEM FELÉBREDÜNK, HISZEN KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA. TIK-TAK...


Vendég

#1228

2012-01-13 11:10

Az emberek úgy gondolják, hogy tavasszal elvetik a pénzt ősszel padig szüretelnek és utána osztogatnak. Ez eddig így ment.Ha kiürült a kassza szaladni lehetett hitelért, vagy elővettük a
a még eladnivalót.Volt bőven gyárak,cukorgyárak épületek MÁv vagyon stb.Lehetett szórni a pénzt.
Bevezették a megélhetési bűnözést. Szabad volt lopni. Az a jól öltözött roma aki kitépte kezemből 2008 ban a táskámat több mint 100 e ft keresett pár másodperc alatt.
Nyugdijpénztárat lehetett létrehozni 0.1% hozammal. A kieső pénzt hitelből pótólták mi is volt a kamat 10-20% .A minimálbérre jelentette be az alkalmazottját kapott jutalmul kezdedben 6000ft ami 12e fölé emelkedett.Igaz hogy ezek a minibál béresek 20-26 e ft toltak be a nyugdijkassába
De csak akkor ha nem volt nyugdijpénztáras mert ebből 4-6 eft került a nyugdijpénztárban.
Könnyen ki lehet számitani, hogy egy nyugdijas 40 éves rendőrnek hány minibálberes termelte fiztette meg a nyugdiját 300 eft:14=21.4 .
A BKV nehéz helyzetben van. Akkor nem volt nehéz helyzetben amikor 96 mill végkielégitéseket lehett felvenni . Bár régen érettségiztem, de nekem történelem órán azt tanitották, HOGY AZ ÁLLAM
EGY ERŐSZAKSZERVEZET AMI A MINDENKORI URALKODÓ OSZTÁLY ÉRDEKEIT SZOLGÁLJA AZ ELNYOMOTTAKKAL SZEMBEN. Ezért is lehetett megcsinálni azt ,hogy semmitevésért UGY TETTÜNK MINTHA KORMÁNYOZNÁNK,
de a fizetésüket felvették végkielégítéssel együtt.Ha mindenki visszafizetné az elcsalt adót
a jogtalanul áron alul szerzett vagyont , 13 havi fizetést nyugdíjat megszűnne az adósság.
JÓ LENNE TUDNI, HOGY TÖBBET KÖLTÖTTÜNK, MINT AMENNYIT MEGKERESTÜNK.Dupla eladósodás . Mind az állam mind az egyén el van adósodva.Valóban itt már csak a csoda segít . HA BÉKE LESZ A SZÍVEDBEN BÉKE LESZ A CSALÁDODBAN , HA BÉKE VAN A CSALÁDODBAN BÉKE VAN AZ ORSZÁGODBAN ÉS HA BÉKE VAN AZ ORSZÁGODBAN BÉKE VAN A VILÁGBAN. KRISZTUS BÉKÉJE TÖLTSE BE A LELKEDET ÉS SZIVEDET AMEN
lesz még Magyar Köztársaság...
Vendég

#1229 ketyeg Orbánék órája....

2012-01-13 13:28

Szégyen és gyalázat Schmitt Pál diákcsínye, mondjon le sürgősen és azok is, akik ilyen embert jelöltek és választottak "ÁLAMFŐNEK", ez még "álomás"-főnöknek is gyenge lenne.  Nem elég, hogy helyesírási analfabéta, még diploma csalási ügybe is keveredett,  és, mint köztudott: nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja.

pont ez a baj, hogy mindenki egy álnévvel mondhat amit akar, mert egyébként elovadna a vaj a fején

#1230 Re:

2012-01-13 15:08

#151: -

Legalább az alapfogalmakkal kellene tisztába lenni ennek au 56 - ot tagadó "mozgalmi" emberkének. Nemá: hogy lehetett volna 8 évig demokrácia, mikor Gyurcsány vót az adu? Na de látszik is, hogy ki mindenki hiszi még mindíg azt, hogy aki nem kommunista az demokrata sem lehet. Ki mindenki követné Biszkut, tán éppen ugyanolyan magas nyugdíjas lovon ücsörögve Népszabadság - csákóval a fején, kivont karddal fasisztázva polgártársait. Nem kéne dugdosni azt a könyvecskét, hanem becsülettel kiállni és bemutatkozni!


Vendég

#1231 Re: meskete

2012-01-13 15:46

#1225: arina - meskete

Drágaságom! Te piszkosul rosszul vagy összerakva!

Milyen kétharmadról vízionálsz?????Soha a büdös életben nem volt Orbánnak kétharmados effektív választói támogatottsága!!! A választók egyharma sem támogatta...(azokat is átbaszta).Csak a parlament torz szabályai erdményezik azt, hogy bábszínházzá silányíthatta a "tisztelt házat"....( és még az a szénakazlat nyelt "köteles laci"morog méltóságról a parlamentben???!!!) Szégyen amit ott műveltek és művelnek...Faluszéli parasztok handabandázása folyik a falak közt...sunyítás, hazudozás, bosszúállás, rágalmazás, kicsinyeskedés, zsarolás,uszítás, megosztás,csalás egyszóval minden, aminek nincs helye egy demokratikus ország parlamentjében

Az sem gyanús , ugye, hogy az egész világ hülye, csak a csúti zsebdiktátor okos....Ne álmodozz már! Orbánnak hetei vannak hátra...Addig kuruckodik a világgal, amíg kitörlik vele a seggüket! Mit képzel ez a kis pöcs????Mi isszuk a levét az összes hülyeségének!Takarodjon vissza a faluszélre, ahonnét jött!

A nagyobb baj az, hogy nekünk kellene eltakarítani(kellett volna az első keresztülvitt agyament ötlete után)és nem a nyugatnak! Ez a mi szégyenünk! Ti, a hívei , a nyomor vámszedői vagytok, az ország szégyenei!

Figyeld csak meg! Eddig békésen tűrt a nép...Ha nem segít a nyugat, és becsődöl az ország, (ami nincs messze), akkor itt  elszabadul a pokol!

Az első alkalommal, ahogy a rendőrök, tanárok, orvosok, ápolók, állami -és közalkalmazottak, katonák stb. nem kapják meg a fizetésüket nyugdíjasok a nyugdíjukat....Orbánt és bandáját darabokra fogják tépni!Akkor már nem lesz mitől félni, ugyanis nekik nem marad más választásuk...hiába minden!A vidéki településeken, a városokban, falvakban a hajuknál fogva fogják kirángatni a pökhendi, lelketlenül gombot nyomogató fideszes és kdnp-s képviselőket, polgármestereket...és nem fognak kérdezni...csak ütni!... Mindenért meg fognak fizetni, ha elszabadulnak az indulatok!  Hidd el, ez következik, ha még sokáig feszíti a húrt ez az elmebeteg, akit te is istenítesz!

Csúnya világ jön, ha nem vigyáztok!(És ez nem fenyegetés!Szimpla előrelátás)

Amit Orbán művel, az nem mehet a végtelenségig! Büntetlenül pedig semmiképpen sem!


Vendég

#1232

2012-01-13 18:39

tuti, hogy idiotak vagytok mind! tonkre fog tenni bennunket az EU + USA meg a bankok! ebreszto elvtarsak. ha most nem fogunk ossze ellenuk akkor vege! tamogassatok a kormanyt, legyen egy kis gerincetek ha eddig vakok voltatok! hajra Magyarorszag!! Hajra penzugyi fuggetlenseg! hajra magyarorszag felviragzasa!

Vendég

#1233 hat ezert kellene MOST ossetartani!

2012-01-13 18:44

#1228: -

ha ennek a kormanynak ekkora bizalmat adtunk, fuggetlenitsuk magunkat vegre a rosszaktol! ertsetek mar meg a lenyeget. ha most nem fogunk ossze BEDARALNAK!!!! gorogorszagban es olaszorszagban mar Rotschild emberei vezetik az orszagot. EZT AKARJATOK TI IS?????????????????????? EBRESZTO. ha eddig szethuztatok,legalabb most tartsatok ossze az ORSZAG ERDEKEBEN!!! es nem a kormanyert! VILAGOS???? ha nem allunk ki a mostani vezetoink mellett, elvesztunk. es akkor ti is a pokplba kerultok! velunk egyutt! de ha osszefogunk meguszhatjuk.


Vendég

#1234 ha orbannak hetei vannak hatra, neked sem leszt tobb!

2012-01-13 18:46

#1231: - Re: meskete

ezt garantalom. mert cudar vilag koszont majd rank de ratok is!!

arina

#1235 meskete

2012-01-13 21:47

Vendég -1231 - te nem a szanyi tibor vagy véletlenül?. Nyelvezeted teljesen fedi az úgy nevezett "kapitányt". Jobb lenne kézbe venni az "öszödi beszédet" és abból kiindulva nézni a dolgokat azt már nem lehet nem megtörténtté tenni. Annál nagyobb gazemberség - ami akkor érdekes módon nem bántotta az UNIO szemét - nem gyakran történt velünk. Orbánékra kenni az ország elnyomorítását akkora bornírtság amit csak a szanyi félék tábora képes produkálni. Valami "véletlen" folytán került be Tóth-tal együtt a parlamentbe mint akire szavaztak és nem úgy mint a többi aki beszavazta saját magát. Sok kiakolbólított képviselőjük már bánhatja, hogy valamikor "kebelbeli" volt. Meg kell nézni kik ülnek - méltatlanul - soraikban ma a parlamentben.
Nagy hévvel magyarázzák a bizonyítványt akik még szabadon vannak - és a magadféléknek köszönhetően találnak "értő" fülekre. Uram/Hölgyem a józan ész nevében kérlek - tanulmányozd az öszödi urad mélyenszántó förmedvényét - az országrontás bizonyítékát. Azok akik bizalmat szavaztak neki ezek után, szerencsétlen megélhetési bűnözőkké váltak ezen tettükkel. Szily Kati félrehajtott fejecskéjével bizonygatta a "köteles" találmányukat, ugye? Ami ezután következett az egy motornélküli repülőgép szerencsétlen lavírozása terméketlen hazája felett. Landolása az a mély gödör amit segítettek neki maga alá szántani zuhanásában. Most van motor - de nincs szárnya a repülőnek - és homokzsákokkal rakták meg a pilótára céllövést gyakorló, idegenszívű agyamentek, hogy soha ne is tudjon felszállni.
Kár az Orbánt ennyire gyűlölni - magasról tesz az ellenségeire. Igazat adok neki!

Vendég

#1236

2012-01-14 01:19

Röviden és velősen: ketyeg Orbánék órája !!!!!
menj a zorbán peticíóra...

#1237 Re: meskete

2012-01-14 01:28

#1235:  Kedves arina, másokat etessél a kotyvalékoddal

Te egy akkora nem is tudom mi vagy, hogy az embert menekülésre kényszeríted azzal a baromi hosszú kotyvalékkal, amit firkálsz.  Léci, egy kicsit rövidebb legyél vagy tűnjél el innen, legyél kíméletes velünk és szabadíts meg magadtól minket. Köszi.


Vendég

#1238

2012-01-14 11:50

Szerencsétlenek.
Elloptátok az egész országot, nyomorba taszítottátok a népet, úgyhogy pofa be!

Vendég

#1239

2012-01-14 16:55

Orbán és "..hű.." alattvalói lebontották a jogállamiságot, tönkre tették a gazdaságot, nyilatkozataikkal egekbe emelték a forint árfolyamát.Gazdasági, politikai csőd következik be, ha nem történik változás. E változás remélem vértelen lesz.
Le velük !!!!!

#1240 KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! ( Le velük !!!)

2012-01-14 23:24

ORBÁN TAKARODJON !!! ÉS AKKOR LESZ MÉG MAGYAR KÖZTÁRSASÁG.

Vendég

#1241 Re: meskete

2012-01-15 02:39

#1235: arina - meskete

Szent Isten!!!!

Mit zagyválsz itt össze????!!!! Te is most szabadultál Graz-ból?????Nagyon úgy tűnik...

Ami pedig az "öszödi beszédet"  illeti: SZÖVEGÉRTÉS!!!!!SZÖVEGÉRTÉS!!!!..és ismét csak SZÖVEGÉRTÉS!!!(Nem csak az az egy kiragadott sor , amit belevertek a fejedbe a csutiék!!)

A szövegértést általános iskolában gyakoroltatják!!! Nem kellett volna kimaradni!!! :)

Ja! ...és nem vagyok Szanyi!


Vendég

#1242

2012-01-15 02:45

Ezt a mocsok Orbánt és bandáját a politika és a hatalom közelébe se szabad többé engedni, ha végre valahogy sikerül megszabadulnunk tőle!
Húsz év alatt semmi haszna nem volt belőle az országnak...Bezzeg a famíliájának!!!!!
Ideje lenne nekikezdenie az első VALÓDI MUNKÁVAL töltendő évének...MERT MÉG ÉLETÉBEN EGY PERCET SEM DOLGOZOTT...Viszont milliók több évtizedes munkájának, nyűglődésének az eredményét cseszte szét másfél év alatt az idióta, elmebeteg agyszüleményeivel...TAKARODJATOK FIDESZES DISZNÓK!!!!!

Vendég

#1243 Re: meskete

2012-01-15 02:47

#1235: arina - meskete

A pszichiátria meg üres......:)


Vendég

#1244

2012-01-15 02:50

Van egy mondás. Ha jól emlékszem talán Vernétől ered, valamelyik regényéből.
Így szól:

"Tévedni emberi dolog, de csak az őrült tart ki téveszméi mellett!"

Nos, ha ezt átültetem Orbánra...............

Vendég

#1245 Re: meskete

2012-01-15 02:55

#1235: arina - meskete

Egy néhány évvel ezelőtti sokatmondó fideszes  "szösszenetet" ajánlanék  a figyelmedbe:

 

"Mindenkinek alkotmányos joga, hogy hülye legyen!"

 

Milyen igazuk volt...vegyük csak mondjuk a te esetedet...:)


Vendég

#1246

2012-01-15 02:57

Kőbányába Orbánnal!!!! (de nem a fateréba!!!!) :)

Vendég

#1247 Re: meskete

2012-01-15 03:04

#1235: arina - meskete

Ezek szerint lelkes Szanyi-olvasó vagy!? Ha ennyire ismered a nyelvezetét!???


Vendég

#1248 Re: meskete

2012-01-15 03:09

#1235: arina - meskete

Ezt írod:

"Kár az Orbánt ennyire gyűlölni - magasról tesz az ellenségeire."

Valóban! MEG MINDENKI MÁSRA IS!!!! (Köztük rád is, arina, csak te még nem vetted észre...valamiért..vagy valamennyiért)

Flatpityu

#1249

2012-01-15 04:17

Bár nem vagyok Fidesz párti, de:
Amíg ajvékolnak a liberális férgek, addig valamit jól csinál Orbán.
Kiváló indikátorok.

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-01-15 11:31