Mondj nemet a sorkötelezettség visszaállítására!

Quoted post


Vendég

#581 Re:

2012-01-11 23:04

#1: -  

Tisztelt Kesergő!

Mi abban a vívmány, hogy ifjaink se viselkedni, nem tudnak, se hazaszeretetre nevelve nincsenek, hiányzik belőlük a lovagiasság, gyávák, uninteligensek és gps nélkül a saját lakóhelyükön eltévednek? A nagyapám Szamarkandból jött haza hadifokságból gyalogosan úgy, hogy éjszaka a csillagok állása segítségével haladt, nappan elrejtőzött. Mihez kezdene ilyen helyzetben egy mai fiatal????? Segítségül jegyzem meg, hogy Szamarkand nem Magyarországon van, hanem Ázsiában, Üzbegisztánban.

További kellemes kesergést kívánok!

Egy szuper optimista

Válaszok

20-éves GPSel nem rendelkező fiatal!

#582 Re: Re:

2012-01-12 12:34:21

#581: - Re:

Kedves NEM Kesergő! Magadból indulsz ki? De irigyellek, hogy te az összes fiatalt ismered kis hazánkban! Gondolom minden estédre jut egy-egy jó buli! Ellentétben veled aki napi 12 órában húzza az igát csahogy megéljen és a családomat el tudjam tartani! Ha elvinnének katonának és Ázsiában kötnék ki mire haza érnék szerintem a családom már rég éhen dögölne, mert nem lenne ki eltartana.

Napi 12 óra robot minimálbérért- sajnos az éhenhaláson kívül nincs más alternatíva. Egy éve megvédtem egy idős nénit a buszmegállóban három keménykötésű izomagyútól, fél évet voltam a jégen súlyos testisértés vádjával!

-ha te ezt az országot szereted akkor csókolgasd a földet! Én hazám ott lesz ahol én jólélek, megbecsülnek és boldog leszek és a gyerekeimet is erre fogom nevelni -és majd azt a hazát fogom szeretni