Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Quoted post

Lulu

#33

2012-01-11 07:02

Az hogy az Europai Unio és az EKB magának követeli a Magyar Nemzeti Bank ügyeibe való beleszólást, alapjában sérti Magyarorszag szuverénitását.
Sem az Europai Unio sem mas orszag, vagy intezmeny nem szólhat bele Magyarorszag belügyeibe.
Szegyen gyalazat amit az Europai Unio megenged maganak.
Magyarorszagnak sem olaja, sem aranya, de gyemantja sincs, akkor miert lett hirtelen olyan fontos az a kis CSONKA orszag,hogy egesz Europa, sot az egesz vilag argus szemmekkel figyeli a feltupirozott, mestersegesen gerjesztett esemenyeket, varjak a pillanatot mikor vethetik ra magukat mint az ehes hienak? Az ovodas is latja, hogy mire megy ki a jatek....

No es ha mar itt tartunk ne hagyjuk ki a jatekbol, hogy a németek soha nem fizettek vissza a német megszállás alatt Magyarorszagtol-tól kikényszerített "hadikölcsönt" !!!
Eppen itt az ideje, hogy megkezdje ezt, kamatos kamattal! Emlekeztetni kell oket ra, nekik is van TARTOZASUK nem is kicsi Magyarorszag fele!!! Ha olyan nagyon segiteni akarnak a szegenyebb orszagokon, akkor most segitsenek, ami nem is lenne segitseg, csak leronak az adossagukat felenk. Akkor a magyar államadósság azonnal eltunne!!!

Ha az oly sokat hangoztatott demokraciat feltik, akkor ne Magyarorszag fele tekintgessenek, hanem onmaguk fele. Tartsak be a nemzetkozi jogokat es ne szoljanak bele egy orszag szuveren jogaiba kulonosen akkor ne, amikor az orszag jelenlegi kormanyat a magyar nep nagy tobbseggel valasztotta meg.

Válaszok


Vendég

#515 Re: Elnezest az ekezethiany miatt, relem ertheto a szoveg.

2012-01-12 03:35:48