Rokkantvadászat...

Quoted post


Vendég

#219 áldozat

2011-12-31 16:10

"Elhunyt az a férfi, aki a nyugdíjbiztosítónál szíven szúrta magát
Elhunyt K. Lajos zirci rokkantnyugdíjas, aki december közepén szíven szúrta magát a veszprémi nyugdíjbiztosító intézet ügyfélszolgálatán.
Hajba Ferenc| NOL| 2011. december 31.

Rácz Jenő, a veszprémi Cholnoky kórház főigazgatója megerősítette értesüléseinket, miszerint elhunyt az intézmény központi intenzív osztályán ápolt 55 éves zirci férfi.

K. Lajos december közepén kapott értesítést arról, hogy fellebbezését elutasították, s javuló egészségi állapotára tekintettel rokkantsági nyugdíj helyett ezentúl csak rendszeres szociális járadékot kap. Ez az összeg a Veszprém Megyei Kormányhivatal Nyugdíj-biztosítási Igazgatóságán kapott információnk szerint a vonatkozó jogszabályok értelmében 28 500 forint.

A rokkantgnyugdíjas a levél kézbesítésének másnapján beutazott Zircről Veszprémbe a nyugdíjbiztosítóhoz, ahol csöndesen kivárta a sorát, leült az ügyintézővel szemben, feltett néhány kérdést, majd fölállt s azt mondta: Ha én ennyit érek az országnak... - és a magával hozott késsel szíven szúrta magát. A mentők a veszprémi kórházba szállították, ahol megműtötték, s elhárították a közvetlen életveszélyt. A férfi azonban szombaton hajlanban elhunyt az intenzív osztályon."

Válaszok


Vendég

#221 Re: áldozat

2011-12-31 20:33:25

#219: - áldozat

Ugye Orbán Úr, semmi felelősséget nem érez ez esetben sem???!!!!

Boldogemlékezetű édesanyám mondogatta sokszor: Isten nem ver bottal......

Remélem ebben az esetben is igaza lesz!!!