IGAZSÁGOT GERÉB ÁGNESNEK!/JUSTICE FOR ÁGNES GERÉB!

Quoted post


Vendég

#254 Tapasztalatok

2011-12-28 18:01

- 20 éve, az első gyermekünk születése előtt az apás szülésre felkészítő tréningen azt mondta az orvos, hogy a szüléshez normális körülmények között nincs szükség orvosra. Pár éve azt hallottam, hogy ez az orvos 150000Ft-ot kér(!) egy szülésért. Hogy ez igaz-e, vagy sem, nem tudom.
- Második gyermekünk születésekor a nővérek nem hitték el, hogy már tolófájásai vannak a feleségemnek, az orvos, aki levezette volna a szülést nem ért be a kórházba. Fertőzést kapott a feleségem is és gyermekünk is, akit átszállítottak emiatt egy másik kórházba. Ez most jó, vagy rossz, hogy kórházban szültünk?
- Negyedik gyermekünk születésekor egy másik orvos, aki levezette volna a szülést, nem lehetett ott, mert betegszabadságon volt.


Különben maga a szülés minden esetben simán ment, leszámítva a gátmetszéseket, ugyanis 4-5 kilósak voltak mind. Talán ezért jó volt, hogy kórházban szültünk.
Feleségem viszont szívesebben szült volna otthon.

Válaszok

huhh

#258 Re: Tapasztalatok

2011-12-28 21:51:11

#254: - Tapasztalatok

Lehet, hogy rá kellett volna hallgatni? A férfiak ebbe beleszólhatnak, de nem jó, ha döntési joguk is van --gondolom.

Otthonszülésnél is világrajöttek magzatok ilyen súllyal. Gát- ill. hüvelyrepedés nélkül. Ha van idő rá, és tudják alkalmazni a megfelelő módszereket.