Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#6277 Re: 18 DIOPRIÁVAL VAJON EZT LEHETETT LÁTNI, ÉS EGY AGYSEJTTEL FELFOGNI, (HA ÉPPEN NINCS TÖLTŐN) ?

2011-12-28 14:42

#6275: EGY CSEPP DIKTATÚRA !!! - 18 DIOPRIÁVAL VAJON EZT LEHETETT LÁTNI, ÉS EGY AGYSEJTTEL FELFOGNI, (HA ÉPPEN NINCS TÖLTŐN) ???

Szerinted két tábor van csak? Szerintem arról van szó, hogy gyurcsányiból elege volt a békés Fidesz szimpatizánsoknak és a kevésbé békés focihuligánoknak is. Ettől még a két halmaz nem tartozik egybe és mert az utóbbiak randalíroztak, az még nem ok előbbiek összeverésére. A naggyűlésen senki nem tüzelte a tömeget rendbontásra. A naggyűlésen résztvevő tömeg nem is tett semmi törvénytelent, viszont ugyanúgy közéjük lőtték a könnygázgránátokat és a gumilövedékeket.

Akárhogy erőlködtök, ezt nem lehet kimagyarázni, mint ahogy Kuncze visszataszító élcelődését sem.

Akármilyen kulturált módon lánvolja oda valaki magát a közterületen, akadályozva ezzel az autók forgalmát, jogosan állítják elő. Vagy esetleg te tudsz olyasmiről, hogy viperával is rásóztak valamelyik mártírra?

Vagy akár csak olyan esetről, hogy az arrasétáló járókelőket is előállították?

Válaszok

EGY CSEPP DIKTATÚRA !!!

#6278 Re: Re: 18 DIOPRIÁVAL VAJON LÁTNI, VAGY EGY AGYSEJTTEL FELFOGNI, (HA ÉPPEN NINCS TÖLTŐN) ???

2011-12-28 15:15:04

#6277: filiszteus -    GYALÁZATOS DOLOG A HÁBORÚ !!!

MAGAM RÉSZÉRŐL NEM ÁLL SZÁNDÉKOMBAN "KIMAGYARÁZNI SEMMIT",  LÁTTUK AZ ESEMÉNYEKET,  AMIK BESZÉDESEK.   EGYSZÓVAL: KULTURÁLT TÜNTETÉSEN  -STÍLSZERŰEN-  KULTURÁLT INTÉZKEDÉS ÉS FORDÍTVA... - HOGY MIÉRT KELLETT ELŐÁLLÍTANI AZ ORSZÁGGYÜLÉSI KÉPVISELŐKET ÉS NÉHÁNY SZIMPATIZÁNST AZ 1-2 EZRES LÉTSZÁMÚ, BÉKÉS TÜNTETŐK KÖZÜL, AZ REJTÉLY MARADT.  ENNÉL TÖBB SZEMÉLYT A TÖBB TÍZEZRES TÜNTETÉSEN RANDALÍROZÓK KÖZÜL NEM ÁLLÍTOTTAK ELŐ ANNO 2006-BAN.     ERRŐL ENNYIT !!!