A harcsák tilalmi szabályozásának hatályban hagyása

Quoted post

Tapasztalt balatoni harcsás

#14

2011-12-21 18:06

Szerintem az Oltiék szempontjából teljesen mindegy melyik petíció lesz sikeres.
Úgy is szabálytalanul ha jobban tetszik illegálisan fognak jövőre tevékenykedni.
Egyértelműen le van írva a kifogott halat TILOS ELADNI! Egy biztos Oltiék néhány kilogramm
harcsánál nem esznek meg többet egy évben így a maradék BIZTOSAN ELADÁSRA MEGY. Nem hiába a heves tiltakozása. A petíció egyértelműen kimondja hogy a hobbiját nyugodtan folytathatja csak a kifogott halat engedje vissza. Ő EZZEL EGYÉRTELMŰEN NEM ELÉGSZIK MEG, MERT A KAPITÁLIS HALAT IS HAZA AKARJA VINNI. Az előzőekben felvázoltak tekintetében az meg biztos hogy ÉTTEREMBEN FOG KIKÖTNI!!!Olti úr még arról is beszél, hogy mennyivel jobb lenne a hathatós ellenőrzés. Erre meg csak azt mondom akkor is Ő húzza majd a rövidebbet amikor egy kapitális harcsával igazoltatják majd az étterem parkolójában.
Ui: A harcsákat tisztelő és azokat nem kiírtani szándékozó minden Fészekhorgásznak sok sikert és jó horgászatokat kívánok jövőre.

Válaszok

a petíció írója

#17 Re:

2011-12-21 18:21:06

#14: Tapasztalt balatoni harcsás -

Kérem, hogy a személyek elleni vádaskodást mellőzze! A kérelmünknek hangot azért adtunk, mert csak az ellenségként vélekedők tábora szólal meg, mintha mi valami bűnözők lennénk. Nem vagyunk azok. Az orvhorgászat nem az a jelenség, ami velünk összeköthető, márpedig csak minket akarnak sújtani ezzel a módosítással.