Elszámoltatást akarunk!

Quoted post

alex

#14

2011-12-21 16:41

Rendben, akkor először az "orbánbányák", kőszállítások, "tokajszőlők" urai, a "semjénvagyonok", a "navracsicsvagyonok", "szíjjártóvagyonok" "kaja-ibrahim" stb. stb. stb. stb. stb. stb. és társaik, és holdudvarukban lévő cimborák ügyeit kell kivizsgálni,mivel most ők vannak hatalmon. Amennyiben hófehéren kerülnének ki pl. vagyonvigálatból, /22 évre visszamenőleg/ akkor lesz erkölsi alapja a mai kormánynak az előzőeket vizslatni.
Vagy legyen vizsgálat, de pártatlan külföldi szervezeteknek legyen kiírva pályázat a nyomozásra, pl.:Skatlan Yard, FBI, stb., mind a 365 kéviselőre plusz akik már nincsenek a parlamentben és holdudvarukra, például Czakó úrra aki olyan jó ismerőse a mai kormánytagoknak.
Tudom, hogy csak a nyulat akarják kiugratni a bokorból, s lenyomozni hogy ki az "ellenség", de ne felejtsék az ország egyre nagyobb részének nincs mit veszítenie, és ha sok nyúl ugrik.................

Válaszok


Anonymous

#15 Re:

2011-12-21 17:14:00

#14: alex -

Kedves Uram!


Állok elébe a vizsgálatnak, mivel semmi vagyonom nincs se nekem, se családtagjaimnak. Jó lenne, ha elolvasná a "Sikoltoznak az EU-s szocik az MSZP tervezett számonkérése miatt" című, NIF-ben megjelent hozzászólásomat (olvasható itt: http://internetfigyelo.wordpress.com/2011/12/18/sikoltoznak-az-eu-s-szocik-az-mszp-tervezett-szamonkerese-miatt/ ), s abból megtuthatná, hogy nem vagyok az Ön által nevezettek kedvence. Az tény, hogy ismerem őket, mert valaha azt hittem, hogy a barátommal közösen elkészített Fogyatékosügyi Programmal hozzájárulhatok az ország jobbításához. Ennek révén kerültem kapcsolatba az említett urakkal. Akkor még azt hittem tehetek valami hasznosat a Parlamentben is, és ezért 2006-ban országgyűlési képviselő jelölt lettem, de természetesen nem jutottam be. Ma már - látva a dolgokat - nem bánom.


Úgyhogy nyugodtan vizsgálódhatnak nálam. Szegény rokkantnyugdíjas (születésem óta mozgássérült) vagyok. Ne velem foglalkozzon, hanem a tényleges gazemberekkel. Én nem tartozom ahhoz a bizonyos holdudvarhoz. Gondolja, akkor indítottam volna ezt a petíciót?

Túl élénk a fantáziája, nincs itt semmiféle nyúl ugratásról szó, csak végre jó lenne valamit tennünk saját magunkért.


Czakó István

 


Vendég

#64 Re:

2011-12-26 16:51:35

#14: alex -  

 IGEN, IGEN, IGEN -  MINDENBEN ÖNNEL ÉRTEK EGYET!   A baj az, hogy ez a vélemény nem ér el a kedves vezető és hű talpnyalói a czakó urak füleihez mivel már rég bedugultak a fejükről lefolyó olvadt vajtól. Látni nem látnak az óriási gerendáktó lill.  az is fölöttébb sajnálatos, hogy a nagy pénzükből már tükörre nem tellett az "uraknak" vagy a vajtől az is homályos, és gyógytornára sem futja az idejükből, hogy a gerincüket megerősítsék.

A megoldást pedig a mostani nagy "córeszre" már régen megmondta a viccbeli  bölcs, öreg rabbi :

                                                                           TEDD VISSZA A PÉNZT FIAM!

Mi meg a sok - bár szerencsére nem 2/3 - elbutított imádójuk miatt még jó ideig  szívhatunk!!!


Vendég

#76 Re: alex

2012-01-01 19:14:34

#14: alex -

Elszámoltatást akarsz, vagy gáncsoskodni. Y/N ?

Van pártállásod/szimpátiád Y/N ?

Ember akarsz maradni Y/N ?

Hogyan?

vendég

#115 Re:

2012-01-21 12:19:54

#14: alex -

Talán még a mosadot is ide akarnád hozni? Mintha nem lenne jelen... kecskére a káposztát....