Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája

Quoted post


Vendég

#789 Re: Re: Re:

2011-12-17 17:07

#760: - Re: Re: nem vagyok gyurcsányista

Hát akkor mi vagy, büdöskomcsi féreg? :D  Még mindig MSZP? ;)

Válaszok


Vendég

#804 Re: Re: Re: Re:

2011-12-17 20:04:23

#789: - Re: Re: Re:

Húzzál már el innen a kurva narancssárga anyádba patkány...!!!!!Ez itt nem a fidesz.hu.....!!!!!Anyád se kíváncsi a baromságaidra.....


Vendég

#823 Re: Re: Re: Re: #789: - Re: Re: Re:

2011-12-18 10:23:55

Látom, azzal az aggyal (???) nem sikerült felfognod üzenetem értelmét. Ha te így látatlanban már azt is tudod, mint a hozzád hasonlók tömege, hogy ki az MSZP-s, akkor vezéredhez hasonlóan lassan mondom, hogy még te is megértsd :

" s z á m o l d   ö s s z e ,  h o g y   f r a k c i ó j u k b a n   h á n y    á l t a l a d "büdöskomcsiféreg" - n e k   n e v e z e t t   n y o m j a   a   g o m b o t ,  a h o g y  a   v e z é r   é s   k a n c e l l á r   k í v á n j a .

Látom fogalmad sincs, mit jelentett az a szó, hogy KISZ! Na, segítek! KOMMUNISTA IFJÚSÁGI SZÖVETSÉG. Namármost! Vezéred, házelnököd, az én "drága jó Gyurcsányom" mind, mind KISZ (Kommunista) titkár volt. Kérdezd meg Pápán, Felcsúton, Alcsúton, hogy családjaikból ki nem volt - hogy is írtad ?- büdöskomcsiféreg vezető?

Ha akarod ebben is segítek, mert látom egyedül nem boldogulsz. Egyébként további jó seggnyalást kívánok és semmi önálló gondolkodást a továbbiakban sem. Fröcsögést, gyűlöletet terjesszetek, hátha lesz megint egy jó kis balhé, úgyis régen volt. Az a probléma, hogy (történelem) - ha tudod mit jelent ez a szó- a balhé során soha nem válogatott az áldozatokban egyik oldalon sem, igen keveseknek lesz lehetőségük elmenekülni pl. Svájcba, ahol bankszámláikat tartják.

Befejezésül javaslom, hogy személyes találkozásotok alkalmával te is csókolj kezet a nagy kormányosnak, mint 10 évvel ezelőtt az a 80 éves néni. Érdekes volt, hogy az akkori fiatal ember még véletlenül sem húzta el a kezét az idős hölgytől, látszott, hogy jól esett és járt is neki ez a gesztus. Talán ez is elmond valamit személyiségéről, a jóérzésű embereknek egyébként azóta is hányingere van. Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!

Nem remélem, hogy megérted, amit írtam, nem kell válaszolnod, ismerem a szerényre sikeredett szókincsedet!