Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: CSÖRRENT ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! (elértkezett a vég)
#750: - Re: Patkányok, hagyjátok el a süllyedő hajót !!!
Ki a f@rok kérdezett téged, neked(-tek) kuss !!! Csörrent a vekker !!! Tudod, lejárt a türelmi idő és addig fogd be a redves pofffádat, amíg nem késő és valaki jó emberesen be nem b@ssza. TAKARODJATOK innen minél hamarabb és minél messzebbre, mert a görényszag nyomravezet és, ha elkapnak, mentek a fegyenctelepre.
Re: Re: Re: ütött a büdöskomcsi férgek ÓRÁJA !!! (elérkezett a vég, MSZP-Gyurcsány-párt)
A fegyenctelepre történetesen nektek van beutalótok, undorító büdöskomcsi tetvek. :) Ja és téged vajon ki kérdezett, te mocskos büdöskomcsi patkány? :D
Re: Re: Re: Re: ütött a büdöskomcsi férgek ÓRÁJA !!! (elérkezett a vég, MSZP-Gyurcsány-párt)
A Fidesz-Kdnp egy politikai párt és/vagy egy szekta.
A Fidesz-Kdnp (Fika) egy politikai párt és/vagy egy szekta, a magyar irredenta, soviniszta, gyűlöletkeltők szektája. A szekta guruja ObánViktor (Ovir). A szekta híveit a közös gyűlölet élményével teszi boldoggá és lekötelezettekké. Az Ovir guru, amilyennek lenni kell, egy karizmatikus ember, és ebben a szerepben kiváló. A guruk gyűjtögetni is szoktak, ki mandzsetta gombot, ki Rolls Royce-t, Ovir guru hatalmat gyűjt.
Ha valaki azt mondja, majd meglátják a zemberek, hogy rosszabbul megy nekik, leváltják a kormányt. Nem. Számukra a legfontosabb a közös gyűlölet élménye. Ez élteti őket. Számuk ma kétmillió, mert régen kaptak feltöltést, de a guru szavára elérhetik ismét a két és fél milliót.
Hallottam már a zemberektől: Orbán az isten. Ennek ellenébe mit tudunk előadni.
Egy öreg csöves
Re: Re:
Igazad van, a teljes vagyon elkobzást demonstratíve a Cinege utcában, Felcsúton, Hódmezővásárhelyen,...stb. kellene megkezdeni és lefolytatni valóban minden arra érdemes személynél.
Ne legyenek illúzióid, nem vagyok gyurcsányista (még KISZ tag sem voltam soha, ami pedig ritkaság volt a korosztályomban), azt kéne a hozzád hasonlóknak tudomásul vennie, hogy azért, mert valaki komcsizik (számold össze a frakciójukban hány "volt elvtárs" ül - gondolom nem mered), még nem ok arra, hogy 35 év után egy új "elit" folytassa a lopást. Képzeld el, hogy az emberek egyáltalán nem boldogok attól, hogy most "ezek" lopnak és nem "azok".
Szerintem SENKI ne lopjon, államformát ne bontson, szerintem erre még tőled sem kaptak felhatalmazást, tőlem biztosan nem.
Ne feledd, az elszámoltatás nem szokott véget érni...! Nézz utána a történelemben.
Re: Re: Re: Re:
Ha nem lettek volna a komcsik, te az utcalány anyádat őrízhetted volna a patkányfészekben ,vagy valamelyik hid alatt!
ünnep jön
Béci
3501.
Egy kis nyugalmat!220 feletti vérnyomás infarktust okozhat!
http://www.youtube.com/watch?v=EH50rOr67Tw&feature=g-vrec&context=G20c6976RVAAAAAAAABA
---
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
#689: - Re: Re: előtte felhúzlak a lámpavasra az Orbán villa előtt.
Aha, az ilyesmiben gyakorlatod lehet, te módfelett ocsmány büdöskomcsi tetű. Ezek szerint a rokkantságod nem akadályozna meg a kedvenc elfoglaltságod gyakorlásában.
Megkaptad már a papírt, hogy ezentúl nem élősködhetsz rokkantnyugdíjon, büdöskomcsi patkány? :)