Mondj nemet a sorkötelezettség visszaállítására!

Quoted post

C.K.

#502 Re: C.K.

2011-12-12 00:11

#493: C.K. - C.K.

Hadd emlékeztessek önmagamra. Van, amit nem kell és nem LEHET kimagyarázni. ENNYI. Különösen azért nem, mert "az ördög a részletekben lakik". Az itt tárgyalt ötletelés pedig "csak egy részletkérdés".

Amikor sunyiban, vagy éppen feltupírozottan önnön hatásukat később (többnyire igen negatív módon) kibontakoztató jelenségeket piszkálgatnak, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a "sorközöket". Már csak azért sem, mert az első látásra száraz és (egyesek számára) ártalmatlan(nak tűnő) ötletelések és intézkedések egymás mellé helyezve történeteket mesélnek... Akármennyire is rühellem az előző kormányokat, ez a mostani már annyira arcátlan és annyira túltesz minden előzőn gátlástalanságban, hogy kénytelen vagyok minden negatív eshetőséggel számolni. Önkritikáról szó nincs, az agyszülemények döntő többségét gondolkodás nélkül elfogadja a kormánytöbbség. Itt a gátlástalanság dominál és az einstand.

Válaszok

C.K.

#510 C.K.

2011-12-12 23:22:26

#502: C.K. - Re: C.K.

Nem véletlen az önismétlés. Sajnálom, de nem hiszek már a kormány intézkedéseit védő "kijózanító" hangokban. Egyébként nekem valamiért az ultravesztes, országromboló, Magyarországot megszégyenítő, kuruckodó pancser-kormány védői tűnnek kifejezetten birkának. Akik sokan vannak, de egyre kevesebben. :-D