NAT 2020: IGEN!

Quoted post

Egres Béla

#28 !!!

2020-02-12 17:52

Nagy hibája az oktatásnak, hogy pont a haza szeretete hiányzik a mai fiatalokból. 
A 24.hu szerkesztőjét Sereg Tímeát - aki deviáns párkapcsolatokról ír cikksorozatot- többen ismerik  mint hazánk nagyjait akik áldozatos munkával saját érdekeiket és családjukat is háttérbe szorítva dolgoztak saját hazájukért. 

Az új NAT ezen próbál végre változtatni. 

Fiatalok ezrei választanakmaguknak bevándorló vagy fogyatékos párt mert kényelmesebb mint megküzdeni- harcolni valamiért vagy valakiért. Ez így nem mehet tovább. Bízom benne, hogy a hazai oktatási rendszer hamarosan ennek a problémának a megoldását is a zászlajára tűzi.

Addig is ajánlom mindenki figyelmébe itt a peticiok.com-on a Provokátor Figyelőt!

Válaszok

Egy magyar diák

#31 Re: !!!

2020-02-12 20:06:20

#28: Egres Béla - !!! 

A hazaszeretet fontos, de az új NAT-ot ellenzők jó része véleményem szerint nem is ezt vitatja, hiszen ők is éppúgy magyarok. Sokkal inkább azt, hogy míg a tananyag nem csökkent, az óraszámok bizonyos tárgyakból igen. A szándék a diákok életének megkönnyítése lenne, de ezzel pont az ellenkezőjét érik el, ha nem is szándékos. 

Szerintem nincs olyan szülő, aki örömmel nézné végig, ahogy a gyereke megszakad a tanulástól. Egy 14-15 éves gyereknek szüksége van a tanórai munkára, ez még nem az egyetem, ahol önállóan fel lehet dolgozni több tíz oldal anyagot, hogy utána dolgozatban számonkérjék.

A többi problémát most nem említem, remélem már ez is kissé képes lesz árnyalni a képet. :)

Mindenek előtt Ember

#43 Re: !!!

2020-02-23 09:14:53

#28: Egres Béla - !!! 

"Fiatalok ezrei választanakmaguknak bevándorló vagy fogyatékos párt..." Ettől a mondattól felfordul a gyomrom. Ön haj, de nagyon magyarnak gondolja magát, kár, hogy embernek elfelejt lenni. Undorító, és egyben ostoba is a véleménye. Ön szerint fogyatékos párt választani: a könnyebb út. Gratulálok! 




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...