Mondj nemet a sorkötelezettség visszaállítására!

Quoted post

a nem birka

#487 Re:

2011-12-10 14:05

#486: Egy másik Zrínyis hallgató -  

 Főiskolás létedre még hiszel a mesékben?

Hány hazugságot hallottál az előző 8 éves ciklusban?És a mostaniban?

talmudban olvasható.:sose mondj igazat.

butát használd az ölésre.és még jópár egyéb mondás.olvasgass(cion bölcseinek jegyzőkönyve)

ehhez tartja magát minden kormány mindegy hogy melyik fő,vagy aloldalon állnak,mindnek csak az a célja hogy ezeket kiszolgálja.mindenkit beetettek már számtalanszor.és még a más alternatívát kínáló csoportok(jobbik)(lmp)is csak azért van ha mást akarsz,akkor is az ő érdekeiket képviseljék.miért törnék magukat,ha nem lenne céljuk vele.ha magyarországot éri támadás csak akkor lépne életbe?miért is vagyunk NATO tagok?akkor meg minek a sorállomány,ha vannak szövetségesek?

nem jöttél még rá hogy a kormány,már rég nem a lakosságot képviseli?

Válaszok


Vendég

#488 Re: Re:

2011-12-10 14:16:35

#487: a nem birka - Re:

ne provokálj légyszives.... minden tüntetésen akad belőletek és még itt is???

Egy másik Zrínyis hallgató

#489 Re: Re:

2011-12-10 15:42:12

#487: a nem birka - Re:

Nem tudom, feltűnt-e itt valakinek, de mi szakmai szemmel néztük meg a vonatkozó törvényeket és próbáltuk elmagyarázni, hogy mit jelent a módosítás - kínosan ügyelve arra, hogy leválasszuk róla az aktuálpolitikai parasztvakítást.Undorító dolog a politika, de hát ettől az, ami.

Ettől még miért kell mindenben összeesküvést látni? 
Miért is vagyunk NATO tagok? Mi a különbség a sor- és a hadkötelezettség között? Mit csinál az MH? Mi van a honvédelmi törvényben? Illene mindenkinek tudni. Ledöbbent és egyben megbotránkoztat, hogy az emberek többsége mennyire tájékozatlan, és még arra is lusta, hogy pl. a parlament honlapjára felmenjen és megnézze, hogy miről szól a módosítás. Ez önmagában még nem is lenne gond. A fő probléma inkább, hogy még józan ésszel sem lehet meggyőzni senkit, mint az bebizonyosodott.

Tény, a kormány 2/3-dal szinte bármit meg tud változtatni, de az új Honvédelmi törvényen már nem valószínű, hogy nagymértékű változásokat tenne, pláne nem a minősített időszakokat tartalmazó Alaptörvényen (ugyanis azt így is jobbára a saját szájíze szerint írta és fogadta el)


Vendég

#495 Re: Re:

2011-12-11 16:21:43

#487: a nem birka - Re:

idézném az örökzöldet: A kormány a javunkat akarja. Mit javunkat, JAVAINKAT :)

Nem eza  lényeg ki van hatalmon. Legyen az bárki, igaz és magasztos elvekkel, célokkal, mire oda jut hogy hatalomra jut már bedarálta a gépezet amely az uj világrendről muzsikál. nehogymá a nyúl vigye a puskát alapon...