Aláírásgyűjtés Magyarország Adósságának vissza NEM fizetése

Quoted post


Vendég

#5 Re:

2011-11-29 23:56

#4: gtg -

Szia

 

Tisztában vagy vele hogy Magyarország alatt van Europa legnagyobb gáztelepe? Az előző kormány eladta a kitermelés jogát, majd a kitermelt gázt világpiaci áron vásároljuk vissza.

áram : nézd meg egyszer a villanyszámlád. Áram ára kb 25-28ft/kw a rendszer használata 17-18ft/kw (ezt a rendszert az elmúlt 50 évben a magyar nép építette ki és egy Kapolyi nevezetű úr kiprivatizálta magának.

Gondolkozz el azon, hogy miért akarják tönkretenni Magyarországot?

National Geographic felmérése szerint Europában, Magyarországon van  egyedül használható, jó minőségű termőföld. Az egész világot feltérképezték és Europában a magyar föld a legjobb minőségű, az ország szántóföldjeinek 80%-a jobb mint bármi más föld az EU-ban.

Magyarországon van a legtöbb természetes iható víz Europában. A multik folyamatosan veszik meg a forrásokat, kutakat és LEZÁRJÁK.

Ha itt van Europa összes vize és legjobb termőföldje, a legnagyobb természetes földgáz lelőhely, biztos van még más is, de én ezekben a kérdésekben néztem körül és ez biztos.

Válaszok


Vendég

#6 Re: Re:

2011-11-30 00:16:27

#5: - Re:

Gondolkozz el azon, miért vonják meg a támogatásokat az iskoláktól? Miért érdeke bizonyos csoportoknak az emberek elbutítása?

A mai magyar TV néző szellemileg már leépült, mindent elhisz amit ott lát. A buta embert a legkönnyebb irányítani.

Nézd vissza a történelmet. A forradalmak 80%-át egyetemisták, diákok robbantották ki. Ha nincs diákság, értelmiség akkor nincs lázadás. A buta ember nem tudja, hogy máshogy is lehet élni, nem tudja, hogy mit tehet a rendszer ellen.

És legfőképp : elhiszi amit a tv állít.

 

Áram :

Magyarország 1989-ben a Svéd adórendszert tette magáévá. Ez a rendszer követeli meg a legtöbb adót és járulékot de a legtöbbet is adja cserébe.

Svédországban mikor elindult az első atomerőmű, csak azért, hogy a nép megszavazza a kivitelezést, 10 évig INGYEN volt az áram minden magánszemélynek. Fajlagosan 1Kw atomáram kb 3-4ft-ban van. Miért kell 25-ért adni?

Lehet vitatkozni, de az biztos, hogy Europa legjobb helyén vagyunk a természeti adottságok szemszögéből. Az is biztos, hogy az izraeli gyerekek magyarul tanulnak (RTL, TV2 műsorok), mert 2020-ra náluk elfogy az ivóvíz (már most sem tudják kielégíteni az igényeket, a tengervízlepárlók olyan mennyiségű energiát emésztenek fel, hogy az már megfizethetetlen) és valahova költözniük kell. Jelenleg nem ellenük ágálok, mert egy népet nem lehet kizárni a származás vagy vallás alapján.  Ha megnézed Londont, Párizst, Amsterdamot a lakosság olyan szines, hogy fehérembert lassan nem is látni.