Aláírásgyűjtés Magyarország Adósságának vissza NEM fizetése


Vendég

/ #6 Re: Re:

2011-11-30 00:16

#5: - Re:

Gondolkozz el azon, miért vonják meg a támogatásokat az iskoláktól? Miért érdeke bizonyos csoportoknak az emberek elbutítása?

A mai magyar TV néző szellemileg már leépült, mindent elhisz amit ott lát. A buta embert a legkönnyebb irányítani.

Nézd vissza a történelmet. A forradalmak 80%-át egyetemisták, diákok robbantották ki. Ha nincs diákság, értelmiség akkor nincs lázadás. A buta ember nem tudja, hogy máshogy is lehet élni, nem tudja, hogy mit tehet a rendszer ellen.

És legfőképp : elhiszi amit a tv állít.

 

Áram :

Magyarország 1989-ben a Svéd adórendszert tette magáévá. Ez a rendszer követeli meg a legtöbb adót és járulékot de a legtöbbet is adja cserébe.

Svédországban mikor elindult az első atomerőmű, csak azért, hogy a nép megszavazza a kivitelezést, 10 évig INGYEN volt az áram minden magánszemélynek. Fajlagosan 1Kw atomáram kb 3-4ft-ban van. Miért kell 25-ért adni?

Lehet vitatkozni, de az biztos, hogy Europa legjobb helyén vagyunk a természeti adottságok szemszögéből. Az is biztos, hogy az izraeli gyerekek magyarul tanulnak (RTL, TV2 műsorok), mert 2020-ra náluk elfogy az ivóvíz (már most sem tudják kielégíteni az igényeket, a tengervízlepárlók olyan mennyiségű energiát emésztenek fel, hogy az már megfizethetetlen) és valahova költözniük kell. Jelenleg nem ellenük ágálok, mert egy népet nem lehet kizárni a származás vagy vallás alapján.  Ha megnézed Londont, Párizst, Amsterdamot a lakosság olyan szines, hogy fehérembert lassan nem is látni.