Aláírásgyűjtés Magyarország Adósságának vissza NEM fizetése


Vendég

#1

2011-11-14 13:53

Rendszerváltás után azzal hitegettek hogy a gazdaság helyreállításához legalább 15-20 év kell. Ez az idő letelt a türelmem elfogyott és az életemből hátralévő idő is csak kevesebb lett. Dőljön minden talán utána jobb lesz!!!!

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2011-11-22 15:00


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2011-11-22 18:08


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2011-11-25 21:54



Vendég

#5 Re:

2011-11-29 23:56

#4: gtg -

Szia

 

Tisztában vagy vele hogy Magyarország alatt van Europa legnagyobb gáztelepe? Az előző kormány eladta a kitermelés jogát, majd a kitermelt gázt világpiaci áron vásároljuk vissza.

áram : nézd meg egyszer a villanyszámlád. Áram ára kb 25-28ft/kw a rendszer használata 17-18ft/kw (ezt a rendszert az elmúlt 50 évben a magyar nép építette ki és egy Kapolyi nevezetű úr kiprivatizálta magának.

Gondolkozz el azon, hogy miért akarják tönkretenni Magyarországot?

National Geographic felmérése szerint Europában, Magyarországon van  egyedül használható, jó minőségű termőföld. Az egész világot feltérképezték és Europában a magyar föld a legjobb minőségű, az ország szántóföldjeinek 80%-a jobb mint bármi más föld az EU-ban.

Magyarországon van a legtöbb természetes iható víz Europában. A multik folyamatosan veszik meg a forrásokat, kutakat és LEZÁRJÁK.

Ha itt van Europa összes vize és legjobb termőföldje, a legnagyobb természetes földgáz lelőhely, biztos van még más is, de én ezekben a kérdésekben néztem körül és ez biztos.


Vendég

#6 Re: Re:

2011-11-30 00:16

#5: - Re:

Gondolkozz el azon, miért vonják meg a támogatásokat az iskoláktól? Miért érdeke bizonyos csoportoknak az emberek elbutítása?

A mai magyar TV néző szellemileg már leépült, mindent elhisz amit ott lát. A buta embert a legkönnyebb irányítani.

Nézd vissza a történelmet. A forradalmak 80%-át egyetemisták, diákok robbantották ki. Ha nincs diákság, értelmiség akkor nincs lázadás. A buta ember nem tudja, hogy máshogy is lehet élni, nem tudja, hogy mit tehet a rendszer ellen.

És legfőképp : elhiszi amit a tv állít.

 

Áram :

Magyarország 1989-ben a Svéd adórendszert tette magáévá. Ez a rendszer követeli meg a legtöbb adót és járulékot de a legtöbbet is adja cserébe.

Svédországban mikor elindult az első atomerőmű, csak azért, hogy a nép megszavazza a kivitelezést, 10 évig INGYEN volt az áram minden magánszemélynek. Fajlagosan 1Kw atomáram kb 3-4ft-ban van. Miért kell 25-ért adni?

Lehet vitatkozni, de az biztos, hogy Europa legjobb helyén vagyunk a természeti adottságok szemszögéből. Az is biztos, hogy az izraeli gyerekek magyarul tanulnak (RTL, TV2 műsorok), mert 2020-ra náluk elfogy az ivóvíz (már most sem tudják kielégíteni az igényeket, a tengervízlepárlók olyan mennyiségű energiát emésztenek fel, hogy az már megfizethetetlen) és valahova költözniük kell. Jelenleg nem ellenük ágálok, mert egy népet nem lehet kizárni a származás vagy vallás alapján.  Ha megnézed Londont, Párizst, Amsterdamot a lakosság olyan szines, hogy fehérembert lassan nem is látni.


Vendég

#7 3. Világháború

2011-12-05 12:08

És azt se felejtsük el, hogy jön a háború.

Egyre több jele van. Mindegy, hogy elhiszed vagy sem, de jön és mivel Magyarország a legjobb hely Europában (természeti adottságait tekintve) így rendesen meg fogjuk szívni.

Én ezt látom :

- A 80-as évek végén az USA zsidó származású pénzügyminisztere eltörli a "pénzcsinálási" gátakat
- A 90-es években erődemonstráció és fegyverteszt Irakban, Yugoszláviában
- 2001-ben az Amerikai kormány lebontja a WTC-t és a terroristákra fogja, erre hivatkozva elfogadtatja a Terrorizmus Ellenes Törvényt, mely alapján MINDEN ember és cég, bírósági engedély nélkül megfigyelhető, lehallgatható, börtönbe vethető. Elindult a totális uralom kibontakozása.
- Irak lerohanása "állítólagos" atomfegyverek miatt. Valóságban az olaj és az usa dollár hatalmának megbontása. (nem fogadták el a dollárt fizetőeszközként az olajért)
- Afgán háború (fegyverteszt)
- A volt orosz tagállamok (Tadzsikisztán, Üzbegisztán Grúzia, ....) megvásárlása és Amerikai Katonai Bázisok alapítása végig az Orosz határ mellett. 4000 Tank és páncélozott katonai harcjármű telepítése
- 2007-ben Putyin figyelmezteti az ENSZ Biztonsági Tanácsát, hogy az USA háborúra készül a világ ellen.
- Oroszország, Kína, India,Pakisztán megalapítja a saját védelmi szövetségét felkészülve az USA és a Nato elleni támadásra
- Lybia lerohanása minden ok nélkül. Rengeteg anyag van a neten, miszerint a "szövetséges bevonulást" kiprovokáló egységek katonái fehér emberek, angol, francia nyelvűek és amerikai és izraeli fegyverekkel irtották a népet, a TV hamis híreket sugárzott.
- Jön : Szíria és Irán

Szerintem nem véletlen, hogy egyre több filmben beszélnek az "Új Világrend" kialakulásáról.
Ez a jelmondat az amerikai 1 dolláros érmén a piramis felett figyelő mindentlátó szemnél. "Novus Ordo Seclorum"
Kezdik felkészíteni a népet. Szép lassan adagolják a mérget.
Nostradamus 500 éve azt jósolta, hogy 2017-ben lesz a 3. világháború.
Most kerül Brüsszel elé az Europai Stabilitás létrehozó Mechanizmus törvénye. Ezek szerint minden ország pénzügyminisztere Brüsszel alá lesz rendelve, a saját országának kincstárából annyi pénzt vehet ki amennyit akar, Nem kell vele senkinek sem elszámolnia és a saját országa NEM vonhatja felelősségre.

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2011-12-06 15:26


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2011-12-11 15:45


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2011-12-24 00:58


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2011-12-27 23:06


nicknév

#12 Re: LOL

2012-01-04 23:22

#11: GT - LOL 

 

"Az MNB ... azért van, hogy a nemzeti valuta fölött őrködjön és bizonyos technikákkal védje."

Helyesebben, azért hozták létre, de ennek nem sok látszatja van.

Ugyanitt fitymanövesztő szer eladó!


Vendég

#13

2012-01-04 23:36

GTA
Ami a tájékozatlanságot illeti
"Az itt lakó szláv népek adták ezt a nevet a honfoglalás után, "várlakó"-t jelent, ami az elszigeteltségre is utalt. Ez földvárakat jelentett."


-"Legtöbb nép az ugor vagy onogur nevek valamelyikéből származó névvel jelöli a magyarokat. Mindkét név eredete az ogur népnév lehet, amely valószínűleg a Hun Birodalom felbomlása után uralkodó kelet-európai törzsszövetség tagjait jelentette, amelyről azonban semmi közelebbit nem tudunk. Később azután a név unugor alakjából kialakuló Ungarus, Ungar, Venger formái már csak a magyarokat jelentették. A középkorban a latin Ungarus, Ungaria a Hungarus, Hungaria alakká változott, mivel a magyaroknak a hunokkal vallott rokonsága miatt a Hun és az Ungarus neveket így egyesítették egymással. Ezt a latin formát vették át azután az angol, francia és más nyelvek is (Hungarian, Hongrois stb.)"
Az, hogy Kézai krónikája szerint magyarul beszélő népet találtak a honfoglaló magyarok, már ne is zavarjon.

Vendég

#14 Re: LOL

2012-01-07 11:52

#11: GT - LOL

Te nagyon egy vicces gyerek vagy. Nem tudom honnan veszed az értesületlenségeidet, de a kamatra nagyon sok helyen 2000 MRD Ft-ot írnak a petíciónak megfelelően.

Az EU 4500 MRD Ft-ba kerül nekünnk évente. Ebből 500 MRD Ft csak a tagdíj Ennek az összegnek jó ha a felét tudjuk visszakapni mindenféle pályázatok útján, amiket Brüsszelben találnak ki, mert ott jobban tudják, hogy mire van szüksége itt a magyar parasztnak. Ennek köszönhető, hogy már az egész országot lefedték viacolorral, aminek 4000 Ft négyzetmétere+kavicságy+homok+lerakási díj. De próbálj csak meg egy kis pénzt szerezni termelő üzem beruházására...

A hozzászólásodból látszik, hogy teljesen bele vagy pistulva ebbe a pénz dologba. Lehúzni a WC-n, WC effektus... Pont erról van szó! Le kell húzni a Wc-n, el kell felejteni! A lét alapja nem az adóssággal megterhelt pénz, hanem a termelés!

Az MNB tisztán magyar tulajdonú bank. A magyar parlament egy egyszrű feles törvénnyel kizárta magát az irányításából. Persze nyilván azért, hogy függatlen legyen. Természetesen nem független, jelenleg a birodalom irányítja. Minden jegybankot a birodalom irányít, van amelyik magánkézban is van, mint pl. az amerikai.

A hungary szó jelentésének magyarázata lehet, hogy hülyeség, de a szláv változat legalább akkora baromság, ha nem nagyobb! Nézz egy kicsit körül, olvass, művelödj e téren! Halgass néha nyelvészeket meg arról, hogy mi a vélaményük a szláv "jöveveényszavakról"! Elszigeteltségre utal! Őrület hogy mennyire megfertőzött a birodalom! Komolyan és jó szándékkal mondom, hogy nézz körül jobban a világban, nem biztos, hogy minden hülyeség, amit az általad nem nagyon kedvelt emberek állítanak!

 

kis viktor
A petíció szerzője

#15 Re: LOL

2012-01-07 13:57

#11: GT - LOL

Tisztelt GT

 

Én semmi mást nem kérek csak bizonyítékot szavaidra. Szúrj be pár linket amik igazolják soraidat, mert jelenleg nem vagy más csak agitátor.

GDP 80% : TV2 / RTL / MTV hírek. Sajnos ezeknek a tv adóknak sem lehet hinni, de nagyságrendileg stimmelnek a számok.  Gondolom Te ATV néző vagy, azon talán más értékeket ismertettek. Az Europai országok átlagos GDP adóssága 45-60% volt 2008-ig. Azóta kicsit megugrott. Érdemes Izlandot is megnézni. Kicsit olvasni kellene, de itt van vizuálisan : http://www.google.hu/publicdata/explore?ds=ds22a34krhq5p_&met_y=gd_pc_gdp&idim=country:hu&dl=hu&hl=hu&q=%C3%A1llamad%C3%B3ss%C3%A1g

Adósság vissza NEM fizetése :

Az ország valutája összedől szavaid szerint. Szerintem ez lenne a lényeg az ország megmentése szempontjából. Ha nem sokat ér a forint a külföldnek, akkor elfelejtenek minket, és NEM jön be minden szemét az országba. A Magyar rááll a termelésre és mi fogunk eladni a külföldnek, az ő pénzük hozzánk vándorol. Ezt csinálja minden gazdagabb ország. (Svájc, Német, Holland, Francia) Termel és elad. Így van az embereknek munkája és kajája, a maradék meg mehet külföldre. Egy svájci barátom világított rá erre 2005-ben : Ő egy svájci város polgármesteri hivatalában dolgozik. 2005-ben a hivatal kiírta az új közbesz termékek listáját. Ő mint jó munkaerő, rögtön nekifeküdt az Alibaba.com kínai beszerzési oldalnak és kigyűjtötte az árakat. Másnap behívták bszélgetésre. Ő már előre örült a dicséretnek, gondolván mennyit spórol a rendszernek. Hát, nem. Leültették és ezt mondták : Köszönjük a munkáját, de Svájc Nem Eladó. A beszerzés folyamata : elsődlegesen a város gyártói, majd a kantoné, majd az országé. Ha senki sem gyárta ezt a terméket az országban akkor Németország, majd a többi Uniós ország. Magyarázat : Ha a városban van gyártó akkor a pénz a városban marad. Józsi gyárt, Béla megveszi. Béla fia józsi gyárában dolgozik, Józsi lánya Bélánál dolgozik a hivatalban. De ide járnak óvodába, iskolába, étterembe, orvoshoz....stb. A lényeg : A Pénz NEM kerül ki a városból, a megyéből, az országból. Minden külföldi vásárlásra elköltött forint/dollár/euro az ország anyagi helyzetét rontja és gazdagítja az eladót/kereskedőt.

Vajon miért zárták be a gyárakat, TSZ-eket Magyarországon? Ha nincs termelés akor csak külföldről tudunk vásárolni, teljes mértékben ők diktálnak. Cukor : stratégiai élelmiszer. 11 cukorgyár volt, most 1 van az is szlovén-szerb tulajdonban. (tárgyaltam a tulajokkal, de nyugodtan megcáfolhatod, ha bizonyítani is tudod). A cukor jelenlegi világpiaci ára kb 100ft/kg. Uniós adó, vagy vám, hívd ahogy akarod : 412 euro / tonna. (100ft+0,412 euro = 220ft/kg és ezen még nincs szállítás, áfa, kereskedelmi haszon)  Bizonyos országokban bizonyos cégeknek van "O' vám fizetési lehetőség, de Magyarországon nincs egy ilyen sem. Ha nekik csak 100ft-ban van a cukor kilója, de el tudja adni kb 250-ért, hülye lenne olcsóbban adni, hisz ezért vezették be az adót, a kvótát és a "bizonyos" cégek helyzetét. Mennyi pént adunk "bizonyos" külföldi cégeknek évente?  Magyarország cukorfogyasztása kb évi 450-500,000 Tonna. Számolgass "kedves" GT. Lehet, hogy Te is ilyen "bizonyos" cégnek dolgozol? Tények : Soha nem látot még senki zsidó vallású embert kétkezi, földműves munkát végezni. Ők évszázadok óta kereskedők. Nekik akkor jó, ha az országban hiánycikk van valamiből, mert a külföldi importon lehet keresni és ha, jó szokásuk szerint összefognak, iszonyatos extra profitot produkálni a "hiánycikk" megnevezésből.  Nekem valahogy csak héber nevű emberekkel sikerült összeakadnom a cukor beszerzésének 1 éves munkája során. Sok ügynök volt, de a valós tulaj mindig Goldstein, Israel és ...stb nevű illető volt. Gondolom nekik "O"  a vám.

 

A felvett hitelek NEM szolgálták a Magyar Népet, csak pár meggazdagodott ember érdekeit. Komolyan elhiszed, hogy a magyar milliárdosok legálisan, becsületesen keresték a pénzüket? Nem az állami vagyon kisajátításából? Ha nem adták volna "O" %-os kamatra a hiteleket akkor nem vett volna fel mindenki kölcsönt. Igen, Meg Kell Tagadni az adósság visszafizetését.

Nem vesznek állampapírt : annál jobb. Jelenleg az állampapír kamata 7-8%. Ha a Magyar kormány nyomná a Magyar forintot (mint 2004-ig) akkor lenne kb 4-5% infláció, de még mindig 3% megmaradna.

Tisztában vagy azzal, hogy az Unió most akarja rábeszélni a kormányt az egységes segítőcsomagra? Minden ország közösen fizetne az állampolgárai száma alapján 400 eurot az Uniónak, amiből finanszírozzák a Görög, Olasz, Portugál csődöt. A gond az, hogy a kormánynak nincs erre pénze (10,000,000 x 400 euro) ezért Rögtön felkínálták a kölcsönt nekünk. Nem kapunk egy vasat sem, de kamat kell fizetnünk. Így lehet mégjobban eladni egy országot. Szerencsére Orbán császár ezt még nem írta alá.

 

MNB : Vajon miért akarja Orbán olyan vadul beültetni az emberét, ha Magyar tulajdonban van? Az MNB az Uniós 2004-es csatlakozás feltételei szerint a Rotschild család uralma alá került. Ahogy a Bank of England, az amerika FED, és minden olyan ország bankja aki lefeküdt ennek a politikának.

 

A Hungary szó értelmezésén már kiderült, hogy mennyire NEM vagy képben. Szerencsére ezt már mások is észrevették. Az első VH utáni nagy válságban a Hungary / Hungarian szó összeolvadt a Hungry (angol : éhes) szóval a nyugati világban, mint a 3 millió éhező országa. Ezt még az én időmben az iskolában tanították. Nyelvtanilag nem helyes, de igaz.

 

A tisztesség elve alapján 1 hetet kapsz a bizonyítékok elhelyezésére. Utána törlöm minden bejegyzésed, mert nincs szükségünk buta agitátorokra, akik a Magyar Nép Ellen dolgoznak.

 

Vannak hibák a petició fogalmazásában, de a lényeg igaz. A vitalapon lehet jelezni a bizonyítható baromságokat.

Mementónak Rothschild báró  híres szavai :

1, Ha háború van, vegyél ingatlant. Ha nincs háború, csinálj.

2, Add nekem egy ország pénzkibocsájtásának jogát, és azt csinálok velük amit akarok


Vendég

#16

2012-01-13 01:45

Ma Bod Péter Ákos a TV-ben kimondta az igazságot. Egy államcsőd esetén a magánszektor működik tovább, csak az állami alkalmazottaknak nem lesz munkájuk. Azt nem gondolhatja komolyan, hogy az állam 2-3 hónap után fizetésképtelen lenne, pont az elözőekből, mivel most is a magánszféra tartja el az országot ki más? Van földünk, van technológiánk, vannak jó szakembereink, szerintem minden van ami alapvetően kell az újrainduláshoz! jelenleg is nagyon sokan indulnak újra a nulláról, hitelt ki mer felvenni ezek után? Azt meg nem hiszem, hogy nem találunk piacot a nagyvilágban a termékeinknek, akár a szelleminek is.

Vendég

#17 cukor

2012-01-15 14:56

Szerbiának joga van évi 180,000 tonna cukrot hozni Magyarországra 20 euro /tonna vámmal.
Ennek a jogát a Csákány Öcsihez tartozó Szabadkai brigád kaparintotta meg.
Ha csak 10ft/kg haszonkulccsal számolunk akkor ez 18Mrd hasznot hoz évente.
A CBA-nak van saját német, kedvező vámoltatású cukorimport cége. Nem tudom, hogy érték el.
A Coop áruházak 2011-ben a 2010-ben kötött árakon kapták a cukrot olaszországból szerződés szerint. Ez kb 175 ft/kg volt. Az ő boltjaikban a 2011-es év elején 310-330ft volt kilója.
Így lehet milliárdokat keresni, támogatni a hatalmon lévő kormányokat, és ezzel még több és kedvezőbb üzleti lehetőségre szerttenni.

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2012-01-15 15:08


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2012-01-15 19:22



Vendég

#20 Új VilágRend

2012-01-16 18:26

1980-ban Elbert County-ban felavattak egy emlékművet a jövőnek. Ez utasításokat tart a jövő vezetőinek. Az egyik mondata ez : Tartsátok a világ lakosainak számát 500 Millió alatt.
Erre a mennyiségre fogják redukálni a népességet a következő háborúban?
http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

Viktor Ostrovskij egy kiugrott Moszad (izraeli) hírszerző. A Moszad belülről c. könyvében (nálunk nem beszerezhető, valaki eltüntette az összeset) kifejti, hogy Izrael 1980 óta olyan vegyifegyvereket fejleszt, amelyek csak az Arab és .... embereket pusztítják genetikai úton. (ha benned van egy bizonyos gén, akkor hat a fegyver, ha nincs akkor megúsztad). 1980 óta tesztelgetik ezeket elzárt afrikai törzseken a világ hallgatólagos beleegyezésével.

Na, lesz háború? vagy sem?

Vendég

#21 Bennfentesek

2012-01-16 19:16

Nekem azt tanították, hogy amiről nem tudok semmit, arról ne mondjak véleményt, így megnéztem a főoldalon ajánlott Bennfentesek c. filmet. Ajánlom mindenkinek.
hogy könnyebb legyen megtalálni az ellentábornak :
http://www.google.hu/#hl=hu&cp=7&gs_id=17&xhr=t&q=bennfentesek&pf=p&sclient=psy-ab&site=&source=hp&pbx=1&oq=bennfen&aq=0&aqi=g4&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=2156d1bf06a1df31&biw=1330&bih=695

Vendég

#22 Válság Magyarországon?

2012-01-17 13:38

A magyar Tv adók folyamatosan azt közvetítik, hogy világválság van. Aki volt külföldön az elmúlt 1-2 évben az láthatta, hogy válság csak nálunk van. Külföldön is vannak problémák, de a nyugati országokban Sehol sem éheznek az emberek.
2011-ben a gyermekem osztálya nem ment kirándulni, mert az osztály szüleinek 70%-a nem tudta befizetni az 1000.-os díjat.
A barátom gyermeke alsós, elvitték volna az osztályt bábszínházba. Nem mentek. A szülőknek nem fért bele a 300ft-os jegyár a havi költségvetésbe. Ami a legszebb, hogy olyan osztályról beszélünk, ahol minden szülőnek legalább 1 diplomája van, nem pedig egy tanyasi nincstelen csoportról.
Ahogy olvastam, volt itt egy két beszűkült látókörű ember aki szerint itt minden baromság, de kíváncsi lennék ők miből élnek. (szerencsére kitörölték a hozzászólásuk)
Nem tudom, hogy mik a valós számok, de ha a főoldalon 1,5Mrd-t írnak és a kommentező azt mondja, hogy ez egy hatalmas baromság, mert csak 1,411,589,000.- akkor az ilyen hozzászólást tényleg ki kell törölni.

Vendég

#23 VH 3

2012-01-20 19:16

Amerikának, és Izraelnek lehet atomprogramja, de másnak nem?
Milyen világban élünk?
http://idokjelei.hu/2012/01/oroszorszag-szerint-teheran-megtamadasa-egyenlo-moszkva-megtamadasaval/

Vendég

#24

2012-01-22 13:40

Ez a visszafizethetetlen és nagyrészt levegőből csinált adósság nem visszafizethető, de legfőképpen, mivel fedezet nélküli elektronikus hitelekből áll, ezért nem is valódi adósság. Az uzsora kamat, kamatos kamatait fizetjük csak, közben az országunk beledöglik. Jó link az adósságról itt, Drábik János beszél róla:http://pannon-info.hu/


Vendég

#25 Mi a magyar ma?

2012-01-25 10:38

Buta, Gyáva, Gonosz, Fásult, Irigy :
Buta, mert ül a tv előtt, elhisz mindent amit ott lát, olvasni is lassan elfelejt,
Gyáva : 500 éve nem tudjuk lerázni a rabigát és sajnos úgy tűnik, hogy nem is akarjuk
Gonosz-Fásult-Irigy : az emberek nem látják az élet szépségét. lassan tényleg nincs is mit. Reggeltől-estig a folyamatos monoton munka minimálbérért (minden fizetés minimálbér, ahol a havi rezsit nem lehet kifizetni belőle), az előrelépés legcsekélyebb jele nélkül. Nincs nyaralás, nincs telelés, nincs étterem, kávézó, cukrászda. Csak otthon ülés, butulás a tv előtt.
A hivatalokban ülő emberek 95%-a gonosz, fásult, irigy.
Bírók, önkormányzati és egészségügyi alkalmazottak, tanárok... szinte minden hivatalos alkalmazottal baj van.

 

http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0903.htm