Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#5768 Re: Re: Re: Re: Re: Végképp nem értem....

2011-11-26 18:06

#5767: - Re: Re: Re: Re: Végképp nem értem.... 

 

Mi a szarért harcolsz te hülye! Nem jobbítani kéne az országot? Minek rolmboltok állandóan??? Még most is, amikor romba döntöttétek az országot, most is csak a harcban tudtok gondolkodni, mikor senki nem akar veletek harcolni. Ugyanazt csinálod itt a fórumon is, könyörög mindenki , hogy menj innen, nem hívott ide senki, hagyj minket békén, de nem, te itt mocskoskodsz állandóan. Te egy iszonyatosan jellemhibás valaki vagy, nem hiányzol ide.

Válaszok


Vendég

#5769 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Végképp nem értem....

2011-11-26 18:33:19

#5768: - Re: Re: Re: Re: Re: Végképp nem értem.... amikor romba döntöttétek az országot

A rendkívül undorító büdöskomcsi férgek egyik alapvető jellegzetessége, hogy mindig ellenfeleit vádolja azokkal a bűntettekkel, amelyeket sajátmaguk követnek el. Te egy rendkívül ocsmány példánya vagy ezeknek a büdöskomcsi férgeknek.

Miután ezek a sátánfajzat büdöskomcsi patkányok teljesen taccsra vágták az országot, most rendkívül pofátlan (de nem meglepő) módon ezt azok nyakába próbálják varrni, szemérmetlen hazudozással, akik próbálják menteni a menthetőt...

Most, miután ismét  tisztáztuk ezt az elemi igazságot, most tekintsük meg újra, hogy miért is van Magyarország sokkal nagyobb bajban, mint a környező országok:

 

http://kepfeltoltes.hu/111118/adossag_www.kepfeltoltes.hu_.jpg...