Petíció Dörner György színi igazgatói kinevezése mellett!

Quoted post


Vendég

#622 Re:

2011-11-25 09:55

#621: -

A bejegyzéséből az derül ki, hogy ön politikailag is, de más egyéb számomra (egyenlőre) ismeretlen okból, okokból  is befolyásolt.

És természetesen részemről, igen láttam Dörner György színművészt, többek közt színpadon is. Továbbá! Csak olyan színházba járok, csak olyan előadást nézek, ahol a játszott mű a szerző és a művészek is elfogadhatók számomra. Jelenleg például a nemzetiszínház előadásait mellőzöm a többnyire aberrált és vagy, perverz előadásai miatt, valamint a színház igazgatójának a nemzettel való lojalitásának vélhető, de sok esetben kézzelfogható hiánya miatt.

 

Válaszok


Vendég

#624 Re: Re:

2011-11-25 23:11:26

#622: - Re:

nem vagyok politikailag befolyásolt, csak nem feltétlenül osztom az itt kommentelő emebrek véleményét, ennyi - feltettem egy kérdést.

Milyen színházak elfogadhatóak az Ön számára jelenleg Magyarországon?

Engem a kommentek között található gyalázkodás, szidalom és gyűlöletkeltés (legyen szó bármelyik "félről") helyett sokkal jobban érdekelne a kommentleők színházi ízlése - tapasztalatok, élmények, remények, elvárások; hogy mi alapján ítélnek meg színházat, előadást. (pl. látták-e egyáltalán?) Úgy tűnik ki a kommentekből, mintha Budapesten csak két színház létezne: az (eddig egyáltalán nem tudott) Új Színház és a Nemzeti Színház - holott van még sok másik is.