Ne legyenek családok lakcím nélkül!

Quoted post


Vendég

#19

2016-10-26 19:22

Egyetértek, támogatom. De tágítsuk a kört: ne csak a jogilag családnak minősülő formációban élők, hanem senki se éljen emberhez méltatlan körülmények között (bárki hibájából!); állandó lakás és regisztrált lakcím nélkül. Ennek nemcsak elemi szociálpolitikai elvárásnak kellene lennie a XXI. századi EU demokratikus jogállamaiban, hanem (az Unióra is kiterjesztett) nemzetbiztonsági követelménynek is. Kissé tehát szűk látókörűen diszkriminatívra sikeredett a petíció megfogalmazása, de, mert nyilvánvalóan jó szándékú, így is támogatom.

Válaszok


Vendég

#22 Re:

2016-10-27 07:11:58

#19: -  Egyetértek, támogatom. De tágítsuk a kört: ne csak a jogilag családnak minősülő formációban élők, hanem senki se éljen emberhez méltatlan körülmények között (bárki hibájából!); állandó lakás és regisztrált lakcím nélkül.

 Tehát ha valaki nem képes normális életet élni, utcára kerül, akkor biztosítsák a lakhatását az adófizetők?! Egy nagy büs ....-!!! Ebben az országban egy réteg arra rendezkedett be, hogy tartsák el mások a kölykeiket, a munka, mint pénzforrás meg sem fordul a fejükben. Na ezen kéne változtatni!