Tiltakozunk az ebadó bevezetése ellen!!!

Quoted post

nick

#359

2011-11-24 22:45

A gazdasági ámokfutás mellett semmi mást nem tett Orbán, minthogy lerombolta a jogállamot, felszámolta a demokráciát, bebetonozta saját hatalmát, megpucscolta a demokratikus alkotmányt, a hatalom kizárólagos birtoklásának megszerzésére törekedett. Felszámolta jogilag a médiaszabadságot, elfoglalta a közmédiát, lerombolta az egészségügyet, elüldözi az orvosokat és az értelmiséget az országból, felszámolta a hatalmi ágak szétválasztását, a fékek és egyensúlyok demokratikus rendszerét, törvénysértő törvényeket vezetett be, mert felfüggesztette és csorbította az alkotmánybíróság jogosítványait, visszamenőleges hatályú törvényekkel felszámolta a jogbiztonságot, koncepciós pereket indított a politikai ellenfelekkel szemben, felszámolja az érdekvédelmet, a sztrájkjogot, egy fasiszta állam alapjait vetette meg. Rátámadt nemzetére, korlátozza a vallásszabadságot, a lelkiismereti szabadságot, felszámolja a világnézetileg semleges oktatást és véget vet az önkormányzatiságnak. Magyarországot századokkal vezeti vissza a felvilágosodás előtti korba, a sötét középkor ideológiai szintjére. A nyomor közepén ellenőrizetlen milliárdokat tolnak a katolikus egyházba, amely az elnyomó rendszer elsőszámú ideológiai támasza.

Orbán Viktor a rendszerváltás utáni Magyarország rákfenéje, az ország rákos daganata, átka. Ez az ember lezüllesztette a közgondolkodást, meghonosította a gyűlölködést, a faji kirekesztést, elbutította a magyar népet, megutáltatta és felszámolta a szabadságot. A magyar történelem egyik legpusztítóbb és legkártékonyabb figurája, akinek bíróság előtt kell majd felelnie a tetteiért, és akinek mostantól fogva nemcsak mennie, hanem takarodnia kell a közéletből örökre. Mindazokkal együtt, válogatás nélkül, akik a Fidesz nevű pártjában ehhez az ámokfutáshoz társultak.

Válaszok


Vendég

#361 Re:

2011-11-24 23:53:45

#359: nick -

Ez a szavazás itt az "ebadó" jelenleg tervezett formában való bevezetése ellen folyik! Szerintem a politikát ne keverjük az ebadóval!

(Én sem kezdem el itt pl. részletezni, hogy az előző kormányok gyakorlatilag kis híján tokkal-vonóval eladták az országot!)

Minden kormányban, parlamentben vannak állatbarátok és nem annyira állatbarátok. Nekünk az állatbarát döntéshozókat kell érvekkel a magunk oldalára állítanunk!