Petíció Dörner György színi igazgatói kinevezése mellett!

Quoted post


Anonymous

#610 Ballibeláris rémuralom? Aki ilyet ír, az nem tudja mit beszél.

2011-11-22 20:12

A kultúra területén, a színházakban semmi keresni valójuk az újnáci, rasszista, kirekesztő, megbélyegző, antiszemita nézeteknek, és ezt a nézetet nyíltan vállaló és hirdető embereknek.
A szutyok újnácikat ki a színházakból, ki a parlamentből, a médiából, az utcákról, és takarodjanak "haza" az ideológiai testvéreikhez, Iránba. Úgy is nagyon össze melegedtetek.
És ti vagytok az igazi magyarok? Na ne röhögtessetek. Akik terrorista bűnözőkkel tartanak fenn jó kapcsolatot. Ilyen kultúrára vágytok? Utazzatok oda. Itt Magyarországon nem fogjuk ezt megengedni nektek, szutykos hazaárulók. Ti vagytok az igazi nemzetpusztító elemek. Nem azok, akiket próbáltok beállítani annak. Sajnos egy országban, mindig vannak olyan buta elvakult emberek, akik elhiszik ezeket a hazugságokat. Magyarországra mindig akkor köszöntöttek a rossz idők, amikor ezek a hangok megerősödtek. Utána kellene talán nézni, a történelem könyvben. Ja hogy nem nagyon tanultatok történelmet? El kellene kezdeni. Magyarok ébresztő !! Végre tanulni kellene a múlt rossz döntéseiből! De vigyázzatok, a felelősség a tietek. Amit pedig vetettetek, nyugi le is fogjátok aratni, de akkor félre fog állni a szátok !!

Válaszok

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2011-11-23 19:42:06



Vendég

#623 Re: Ballibeláris rémuralom? Aki ilyet ír, az nem tudja mit beszél.

2011-11-25 21:39:29

#610: - Ballibeláris rémuralom? Aki ilyet ír, az nem tudja mit beszél. 

Mit képzelsz te elszemtelenedett galiciáner söpredék! Nácizzál, fasisztázzál, bélyegezzél ,kirekesztőzzél ,rasszistázzál ,Palesztínában, addig míg ott is nem lesz forró a talpatok alatt a föld.   Én nem mondom , hogy takarodj haza, mert neked olyan nincs, legfeljebb azt, hogy eltakarodni neked, meg a hozzád hasonlóknak  kell innen! Te itt ne tilts, meg ne engedélyezz semmit , mert ez nem a hazád, legfeljebb az élő(sködő) helyed.  Ez Magyarország, ha nem tudod elviselni, hogy lesz egy nemcsak nevében, hanem szellemiségében is magyar szinház, akkor keress magadnak másik gazda népet.A szátok néhány évtized múlva nektek fog félre állni, ha elveszíti nagy protektorotok, Amerika  a hegemóniáját, akkor majd megtudod, hogy értékel benneteket a világ.

 

filiszteus

#650 Re: Ballibeláris rémuralom? Aki ilyet ír, az nem tudja mit beszél.

2011-12-14 19:31:28

#610: - Ballibeláris rémuralom? Aki ilyet ír, az nem tudja mit beszél.

Szerintem nem mi fogunk Iránba takarodni, hanem Ti fogtok alijázni, ha itt nem tetszik a rendszer. Legfeljebb marad a bő gatya és a fütyülős barack. Sokkal jobb, mint a kaftán és az eszenciával feljavított metilalkohol.