Szólaljunk meg! Az irgalmasság bátorsága.

Quoted post

Családszerető

#115

2016-09-30 09:43

Értem: Tehát Fogadjuk be  segítsük a migránsokat! Független pár ténytől, amiNémetország Francaországba kamionosként dolgozó ismerőseim, elmondása alapján, a nyugati tévé adók  hirei alapján: Nincs olyan hely ahova migránsokat telepítettek és nem mindennaposak a zavargások, gyújtogatások, erőszakok. Az befogadó országok arra kezdik el tanítani a kiskorú lányokat, hogy viseljél el ha megerőszakolják őket. Mondjuk elég sokszor az erőszak végén megis ölik őket. Ők nem hajlandók elviselni a kersztény kultúrát, űldözik  keresztényeket, ezt a saját hazájukba is tették.  Gondolom ez nem baj, nem probléma. Egy a lényeg segítsünk. Ugyan elgondolkodok, miből segítsünk. Ugyanis az UNIÓ nem fogja fedezni az itt levők ellátását, amit tulajdonképpen a mi pénzünkből fizetik. Mert adnak egy keveset, de hosszűtávon nem adnak. Mondjuk lehet csökkenteni a nyugdíjjakat, hogy segítsünk, a fizetéseket is meglehetne adóztatni migráns adó címen. Összehuzzuk magunkat és segítünk. Ugyan van három kislányom majd bezárom a házamba talán nem törnek be, és akkor van esélyem, hogy ne erőszakolják meg. Én majd ha megyek az utcán viszek egy kis vazelint, hogy ne fájjon ha elkapnak. DXde megéri. Mert miért vállaljuk, csináljuk? Nehogy Orbánnak igaza legyen. Bocsánat ezt a nézetet én nem tudom megosztani. Ha valaki veszélyezteti a családomat és valaki segít megvédeni, tőlem akár Mengelének is hívhatják összefogok vele. Mert nekem a családom szent és nem szeretnék idő előtt a temetőbe vinni őket. Persze önöknek fontosabb, hogy a mostani kormány ora alá BORSOT TÖRJENEK. Mint a hozzátartozójuk élete. Lelkük rajta.

 

Válaszok


Vendég

#117 Re:

2016-09-30 10:01:05

#115: Családszerető -  

 Attól tartok nem fogjuk megérteni egymást, mert mi akik értjük, és aláírtuk ezt a petíciót nem pusztán "családszertők" vagyunk, és szeretnénk lenni, hanem Isten-szeretők, Krisztus-követők is.

Ez van.

És talán rossz hír, de nincs társadalmilag konszolidált evangélium light.

Egy van és az éget, és bizony megoszt: 

"Azért jöttem, hogy szembeállítsam az embert apjával, a leányt anyjával, a menyet anyósával. Az embernek a tulajdon családja lesz az ellensége. Aki apját vagy anyját jobban szereti, mint engem, nem méltó hozzám, aki fiát vagy lányát jobban szereti, mint engem, nem méltó hozzám. Aki nem veszi vállára a keresztjét, s nem követ, nem méltó hozzám. Aki meg akarja találni életét, elveszíti; aki azonban elveszíti értem életét, az megtalálja." Mt 10,35-39

Nick

#120 Re:

2016-09-30 16:04:28

#115: Családszerető -  

 "Az befogadó országok arra kezdik el tanítani a kiskorú lányokat, hogy viseljél el ha megerőszakolják őket. Mondjuk elég sokszor az erőszak végén megis ölik őket." - Ne haragudjon meg a megjegyzésem miatt, de ez egy orbitális nagy butaság, valótlanság. Ha ezt hallotta, akkor Önt megtévesztették. Igaz, hogy egy túlhajtott polkorrekt sajtómunka jellemzi a ny-európai újságírást, de ezt azért nem sikerült volna titokban tartani. Lám, "Köln" is kiderült pár nap után.